30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Vozidlo bez STK - stání  (Přečteno 2178 krát)

Poklop

• Zobrazit profil
Vozidlo bez STK - stání
« kdy: 06 Srpna 2024, 19:22:17 »

Tak úřední parazit mne počastoval zpraskem na který jsem chvilku čučel co že to je jako za výplod. Z předchozí kauzou má společného jen a pouze to že na mne jako na osobu začal být zájem oudu mne prudit...
Nechápu jak jde dát dohromady že mají zdokumentovaný výskyt vozu v jeden konkrétní okamžik (nikoliv jízdu MP jsem při akci konfrontoval, neb jsem byl zrovna doma...) a vyvozují z toho stání delší než 6 měsíců, nechápu...
Podám odpor, a pak si tak myslím že vozidlo se ocitlo na ulici jen v ten jeden den neb se nakládalo na podval k opravě. Od doby zjištění (cca měsíc a kus) vozidlo bylo v uzavřeném areálu jinde, nyní čerstvá STK takže ten materiální znak nám tam taky úplně hrát nebude, jen si tak myslím že to mají procesně blbě, ale na to jsou moje zkušenosti s oudem ještě malé. Jde moje úvaha správným směrem? Děkuji
IP zaznamenána

medved

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Vozidlo bez STK - stání
« Odpověď #1 kdy: 07 Srpna 2024, 07:52:18 »

Jak unterfizlove, potazmo SO zjistili, kdo tam to auto s proslou TK odstavil? Vy jste se jim priznal? Nemyslim si, ze by na odstaveni vozidla (o ktere v tomto pripade jde) neznamym ridicem sla napasovat objektivni odpovednost provozovatele. Prijde mi to jako analogie se zaborem.
Co se tyce tech 6 mesicu - to jste si spatne vylozil. To neznamena, ze by tam to auto s proslou TK muselo stat 6 mesicu, ale ze ma 6 mesicu proslou TK. Mimochodem to vymezeni "§ 19, odst. 2 pism. a) az h) mi taky neprijde moc koser. Ve skutecnosti jde jenom o pismeno h).
IP zaznamenána

Poklop

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 08 Srpna 2024, 10:20:47 »

MP jsem u vozu potkal, potvrdil že je moje, oni mne legitimovali, (čož tam ani úřední parazit zaznamenáno nemá...) jak se to tam ocitlo nikdo neřešil. Oni z toho byli taky zpruzení, vyslalo je udaní, resp. v tomto případě spíše pokyn z hůry, dělali jen to co museli. vtipné je že v celé ulici se nedá legálně zaparkovat neb jako obousměrka má 5,8m, ale to si tam oud asi není schopen najít. Podáme odpor a uvidíme co mají ve spisu za krásu a zase půjdeme na kraj halt...
IP zaznamenána

cocomoon

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 08 Srpna 2024, 12:22:47 »

By mě zajímalo, jak dokázali, že jste tu zakázanou činnost prováděl zrovna vy.
V zákoně o objektivní odpovědnosti provozovatele za tento přestupek není ani čárka.
Museli by vás jakož to fyzickou osobu chytnout přímo při činu, aby mohli uplatnit tento zákon (dle mě).
IP zaznamenána

Poklop

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 16 Srpna 2024, 10:36:06 »

Uvidíme co si doplníme při jednání, odpor přijat a evidentně se snažila neb mi už leží psaníčko na poště...
IP zaznamenána

Poklop

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 28 Října 2024, 16:13:31 »

Úřední parazit se vyčinil, poslal nádherné kouzlo i nějaké ctrl+c a ctrl+v z jiného případu v závěru mistrně neopravila, blanketní odvolání podáno, krátí se lhůta na doplnění, zmíním tedy objektivní odpovědnost (kdo to tam sakra kdy nechal ;-) nesouvisející text, nějaké další body? Děkuji
IP zaznamenána