30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Překročení rychlosti  (Přečteno 1737 krát)

Kateřina

• Zobrazit profil
Překročení rychlosti
« kdy: 04 Srpna 2024, 06:43:50 »

Zdravím, potřebovala bych poradit. Jelikož jsme úplní pitomí a odjeli narychlo nenastudovali jsme si pravidla v Rakousku. Nedávno jsme se vrátili a já teď čekám pokuty. Jenže na naší "obranu" nám malý začal zvracet apod. tak jsme se snažili tu cestu logicky urychlit. Prosím je nějaká šance, že se to bude dát uhrát? Už několik nocí nespím a bojím se co nás čeká. Máme si vyměnit SPZ? Děkuji za každý tip či radu.
IP zaznamenána

Quick

• Zobrazit profil
Re:Překročení rychlosti
« Odpověď #1 kdy: 04 Srpna 2024, 09:01:40 »

Nestahujte kalhoty, brod je ešte ďaleko...

Je dosť možné, že nič nepríde a keby niečo prišlo, tak to hlavne hoďte najprv sem predtým, ako im to budete platiť alebo vôbec odpovedať. Meniť SPZ samozrejme není nutné a bolo by to úplne zbytočné.
IP zaznamenána

Kateřina

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 04 Srpna 2024, 12:14:25 »

No, myslím si, že to by byla obrovská haluz kdyby nás to necvaklo. My jsme totiž nevěděli, že jsou všude skoro radary a tak jsme si valili v noci 140km/h cca. A to je to my ani nevěděli že tam jsou úseky kde můžou jet 130 el. auta apod.  Samozřejmě naše obrovská chyba. Jen aby nás to nezruinovalo víc mi je více méně jedno. Jen se bojíme, že pokuty budou v 1000€ podle těch jejich ceníku..
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 04 Srpna 2024, 12:58:11 »

Ano. Tak hlavně zbrkle nereagovat.
IP zaznamenána

Mikek

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 09 Srpna 2024, 20:34:32 »

A videli jste realne nejaky radar? Vsechny co me kdy v Rakousku vyfotily jsem vzdy videl (bohuzel pozde). Ono to casto i viditelne blika. Dopisy casto prisly hodne pozde, treba i za 2 mesice. Vzdy nedoporucene a po ignoraci uz se nedelo nic.
IP zaznamenána