30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Mýtná brána v AT - STK  (Přečteno 4292 krát)

MilkaOpilka

• Zobrazit profil
Mýtná brána v AT - STK
« kdy: 27 Července 2024, 14:17:29 »

Čaute byl jsem teď rok a něco pryč na horách v práci v Rajchu a včera sem si všiml ze mám propadlou STK na autě asi dva měsíce… auto mám stále v podzemní garáži takže nebyl čas nic to řešit proste vokno. No a zítra jedu domu do ČR a budu projíždět samozřejmě dálnici a i mýtnou bránou kde jsou kamery a evidují spz (doufám ze tam bude jenom kamera a ne aj polizei)

Moje otázka zní…. Co kontrolují kamery na mýtné bráně a dálnici??? Mají Rakušáci v systému i ČR STK , rozpozná to ta kamera? Hned mě zastaví u brány a dal nepustí? Daji pokutu zabaví auto a seberou mi rodný list. Auto mám nové, žádný střep, ale zákon je zákon. Mám to risknout? Mám to dost na kvap a tři hodky domu.. nebo zavolat odtah? Dikec
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Mýtná brána v AT - STK
« Odpověď #1 kdy: 27 Července 2024, 16:55:08 »

České vozidlo stojící v garáži v Rakousku? Mnohem větší problém může být nelegální systém focení vozidel a osob na území zdejšího polizeistánu (AKV).
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 27 Července 2024, 22:58:23 »

Podle mě kamery na dálnici v ČR kontrolují pouze platnost dálniční známky.
IP zaznamenána

lerion

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 28 Července 2024, 14:00:11 »

stanice35: Ne, v CR kamery na mytnych branach neresi OA, pouze nakladni vozidla (ano, at zije bananistan). Ale dotaz byl na Rakouskou stranu. Osobne dost pochybuji, ze by Rakusaci meli pristup k nasim TK. Tim spis, ze by meli online automaticky pristup z vyhodnocovani kamer na dalnici.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 28 Července 2024, 19:29:57 »

Nemyslel jsem dálniční kamery, ale něco úplně jiného. Na to jsem upozornil z toho důvodu, že vozidlo musí jet i na našem území, a připadne mi to mnohem rizikovější - nevíme, co za funkce soudruzi naprogramovali a spustili. Rakousko je podle mě v pohodě.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 29 Července 2024, 11:26:45 »

Záleží taky o jakém vozidle se bavíme. S 20 letou fábkou prolezlou rzí bych to neriskoval, s 5 letým novým mercedesem bych to klidně risknul a pokud mě cestou zastaví tak "jedu zrovna na technickou" (což samozřejmě pokusu o flastr nezabrání) a ROVNOU TAM ZAJET abyste měl technickou platnou ke dni "přestupku". Pokud vás nezastaví tak cajk...
IP zaznamenána

Mike

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 07 Srpna 2024, 18:44:27 »

víc než orgána bych se obával případné reakce pojišťovny
a to i v případě, že vám tam cyklista vjede z vedlejší...
IP zaznamenána