30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: fyjalový zóny Vysočany  (Přečteno 268 krát)

Behemot

• -exot-
    • Zobrazit profil
    • HW World
fyjalový zóny Vysočany
« kdy: 13 Dubna 2024, 22:48:32 »

sem slepej, nebo nikdo nic? nebo se to drží pod pokličkou? za mě je v CELÉ MČ tak debilně vodfláklý značení, že dle in dubio pro reo si můžu parkovat kde chcu, anžto z možností zóny platijou furt a neplatijou nikdy je pro mne jaksi lepčí ta neplatijou nikdy :D nikde jinde v Pze sem doteď nenarazil na strakatý čmáranice, gde by nebyl na dodatkovce vagón vobkecávání vod gdy do gdy, jenom tady sou asi místní paraziti na MČ tak debilní, že v rámci úspor pár tisíc na značkách se na to vysrali

v Bratří Dohalských to je úplně na jiným levlu, celej tendle bordel je asi 50 cm za značkou zákazu vjezdu nad 3,5 tuny (možná s dodatkovkou na jinou hmotnost) , čili je to nečitelný a úplně neplatný :o)
« Poslední změna: 13 Dubna 2024, 22:50:56 od Behemot »
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

Behemot

• -exot-
    • Zobrazit profil
    • HW World
Re:fyjalový zóny Vysočany
« Odpověď #1 kdy: 29 Května 2024, 23:28:46 »

bude prdel, už mam v datofce šestý lejstro  ::)
IP zaznamenána

medved

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 30 Května 2024, 08:57:53 »

Obavam se, ze hyrite prilisnym optimismem.
IP zaznamenána

Behemot

• -exot-
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #3 kdy: 30 Května 2024, 11:05:14 »

takže dneska máme místo zákonů nejaký kydy negde na webu? aha? tak to určitě ;D

von sice ani ten automat asi úplně nemění zákon, na druhé straně je to, když už nic jinýho, návod k použití a ten sem dodržel, takže moc nemají za co tahat

furt platí základní právní zásady vč. in dubio pro reo, čili pokud tam není uvedený nic a je-li pochybnost esli to platí furt, nebo nikdy, tak příznivější varianta je, že nikdy :D a pokud od roku 1996 každá JEDNA z desítek tisíc cedulí VŽDYCKY uváděla pro koho to je platný, kdy je to platný atd., tak z hlediska kontinuity a předvídatelnosti práva neexistuje, aby pak nejakej ksindl přišel s tím, že jako teď si se vším vytřem prdel ať ušetříme pár desítek mega, ale rejžovat budem hlava nehlava; jiná věc dyby aspoň např. všechny vjezdy do MČ byly voznačený cedulou ZÓNA a tam třeba byla uvedená platnost, ale není nikde nic takovýho
« Poslední změna: 30 Května 2024, 11:12:23 od Behemot »
IP zaznamenána

medved

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 30 Května 2024, 12:35:43 »

ok, jako bych nic nerekl.
IP zaznamenána

Behemot

• -exot-
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #5 kdy: 31 Května 2024, 00:02:47 »

vypadá to, že buď bába vůbec nepochopila, nebo navopak dostali z magorsrátu poučení, každopádně na šachmat se zřejmě nechytnou ::)
IP zaznamenána

Behemot

• -exot-
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #6 kdy: 23 Července 2024, 11:40:37 »

obdobně jako na dvoice, udělal sem teda malou chybičku a poslal omylem místo žádosti nejakou historickou listinu znova, nicméně od té doby, jak normálně na devítce reagujou prakticky nahned, tak se minimálně druhej týden vůbec nic neděje; takže buď jak na dvojce se za naše prachy válijou nekde na pláži a nefunguje zástup, nebo sem byl umístěnej do šuplíku

i tady je možný, že to trvání na poskytnutí informací stran počátku té 60denní lhůty zabrnkalo na nejakou strunu, kterou nemají pořešenou, možná probíhá konzultaca s maggisrátem, kterej stejně neoficiálně všecko řídí a vymejšlí metodiky, takže by to mohla být nová cestička, jak (aspoň trochu) zase do věcí nasypat písek, doporučuju ostatním zkoušet i v dalších případech; je to aktuálně taková zajímavá věc, voni tvrdí, že to je de facto nejaká předprocesní příprava a kdesicosi, ale jednou je to v zákoně a je to lhůta, takže…
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 23 Července 2024, 12:10:59 »

takže dneska máme místo zákonů nejaký kydy negde na webu? aha? tak to určitě ;D

Sám ale v úvodním příspěvku argumentujete nějakými kydy někde na ceduli. Obávám se, že nebude průchodné argumentovat tímto směrem.
IP zaznamenána

Behemot

• -exot-
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #8 kdy: 23 Července 2024, 12:14:51 »

to je ale návod k obsluze platební bedny, jak jinak ju mám ovládat, než podle návodu?  :o já tomu nerozumím, jsem jenom prostej vesničan, tady jsem podle toho postupoval…
IP zaznamenána

Behemot

• -exot-
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #9 kdy: 24 Září 2024, 23:52:31 »

BTW jedna věrohodná osoba mi řekla, že argumentaca tuším dvoiky nebo koho je v zásadě správná, že to vlastně není porušení povinností stran parkování, ale jiné povinnosti - neřízení se značkou - která udává povinnost se řídit informacema na dodatkové tabulce a platební bedně  ::)

každopádně, devítka to má stále fpýči, dosud nikdo na poslední listinu nijak nereagoval; troufám si tvrdit, že jsem opravdu šlápl na nejakou potenciální bolístku a tak asi magorsrát prozatím vydal befehl na to vůbec nereagovat, anžto sami ještě neví, co s tím, a nechtějí si nechat rozbít kasičku kvůli jednomu potížistovi… ???
IP zaznamenána