30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Skandál v uniformě: Ožralý policista vláčel dívku (19) za vlasy po silnici!  (Přečteno 13602 krát)

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil

Za mě teda zatím velké překvapení, tipoval jsem maximálně podmínku pro hlavního hrdinu a to ještě se zachráněnými výsluhami. Teď jen váhám proč. Je to mediálně (diskuse pod odkazovanými články mě hodně příjemně překvapily) rozjeté tak, že alespoň k soudu musí více lidí? Nebo jen tito tři neměli politické krytí a známé ve sboru?
IP zaznamenána

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil

Spis dotceni byi znami nekoho...a video tomu urcite pomohlo.
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil

Jo, to je pravda, vazby u napadené mě nenapadly. K druhé části odpovědi to na zdejším fóru je asi jasné, že kdyby neexistovalo video, tak vláčená holčina v lepším případě nenajde zastání, pravděpodobněji si užije napadení veřejného činitele.
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/expolicista-tomas-strnad-zbil-v-praze-divku-stoji-pred-soudem.A241204_222911_domaci_tml

...žalobce mu navrhuje jen podmínku...

„Zaslechl jsem zvolání: ‚Zasr... fízl‘. Natáčely si nás na telefon,“ zdůvodnil u soudu Strnad, proč proti dívkám vystartoval.

„Chtěla si povídat s holkou, se kterou jsem si povídal já. Pletla se nám do rozhovoru,“ odpověděl expolicista na dotaz soudce, jak konflikt s první z žen začal.

Strnad se záhy po incidentu „hodil marod“, aby nemohl být postaven mimo službu.

Z maření úkolu úřední osoby z nedbalosti je dále obžalován ještě člen policejní hlídky Tomáš Soukup, který na místo incidentu přijel a který řádění svého kolegy nijak nezabránil. Naopak tam jen postával a telefonoval. Žalobce pro něj chce roční podmínku nebo peněžitý trest.

Spolu se Strnadem je obžalována i jeho přítelkyně Martina Kolaříková, rovněž policistka, nyní zproštěná služby. Té hrozí dva roky za výtržnictví, ale státní zástupce pro ni chce 18měsíční podmínku. Kolaříková proti přehnanému zákroku svého přítele nijak nezasáhla, naopak mu v něm pomáhala, skákala na záda jedné z dívek.

Strnad musel letos v květnu svléknut uniformu, nyní se živí jako řidič autobusu v pražském dopravním podniku.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil

Jak může sakra OBŽALOBA navrhovat "co nejmírnější trest"..? Není snad úkolem obžaloby dosáhnout trestu co nejvyššího? Není to zneužití pravomoci nebo tak něco...?
IP zaznamenána

Mike

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil

už jen za tohle by měl dostat provaz
„Mylně jsem si to vyhodnotil jako napadení úřední osoby,“ dodal bývalý policista.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/expolicista-tomas-strnad-zbil-v-praze-divku-stoji-pred-soudem.A241204_222911_domaci_tml
nebo by to z toho zákona mělo zase zmizet...

a jaké máme možnosti, neovlivnit moc soudní, ale vyjádřit názor veřejnosti, že takhle tedy opravdu příslušník placený z našich daní ( což je tedy i soudce ) opravdu jednat nemá ?
« Poslední změna: 05 Prosince 2024, 22:09:03 od Mike »
IP zaznamenána

gumidos

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil

je třeba zapamatovat si pár bodů pro případ vlastní potřeby:
1) poslat omluvný dopis - třeba sorry jako.... stojí to akorát poštovné.
2) tzv. jednat o odškodnění - klidně 10 a více měsíců, zní to dobře u soudu, ačkoliv zatím neposlal ani fenik.
3) svést příčinu na někoho jiného - klidně totální hovadinou tř. "...pletla se nám do hovoru...."  to je přece jasně napřesdržku:-)
4) špatně si vyhodnotit situaci - takže já za to vlastně nemůžu...
5)  a především pořád lhát a lhát.
No a když jste v tom správném bratrstvu kočičí pracky, pak budou ostatní členové shovívaví a možná to skončí domluvou.....
My ostatní můžeme alespoň věřit, že zdravotní pojišťovna, případně komerční z úrazové pojistky, bude tomu šmejdovi regresovat veškeré náklady na léčbu, nemocenskou, bolestné atd.
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil

My ostatní můžeme alespoň věřit, že zdravotní pojišťovna, případně komerční z úrazové pojistky, bude tomu šmejdovi regresovat veškeré náklady na léčbu, nemocenskou, bolestné atd.
Nemohli bychom my ostatní aspoň nějak ovlivnit směr dějin správným směrem a podat trestní oznámení / stížnost na toho žalobce? Zneužití pravomoci, ..?
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil

Oběť promluvila o útoku opilých policistů. Dvě operace a konec sportovní kariéry

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-obet-promluvila-o-utoku-opilych-policistu-dve-operace-a-konec-sportovni-kariery-40505301
IP zaznamenána