30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [WIN] Vysoke Myto - unicam 65 na 50  (Přečteno 6095 krát)

lerion

• Zobrazit profil
Re:[WIN] Vysoke Myto - unicam 65 na 50
« Odpověď #30 kdy: 10 Prosince 2024, 13:03:32 »

Zajimave, prave bylo na adresu provozovatele doruceno nedoporucene psani pro Helmuta. Co s tim mam jako provozovatel delat? Helmut na teto adrese nikdy nebyl a po tom, co mi piratil s autem ho uz ani nikdy videt nechci.

Jedna se o Upozorneni na nedoplatek dle § 153 odst 3. danoveho radu.

To to jako vazne zkousi pres provozovatele? Cikusovi zasilam cele zneni mailem.
IP zaznamenána

solaris

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 10 Prosince 2024, 17:27:58 »

"na adresu provozovatele doruceno nedoporucene psani pro Helmuta" - na obálce toho psaní bylo jméno Helmuta a adresa provozovatele? Nebo jméno a adresa provozovatele, a teprve uvnitř bylo na papíře jméno Helmuta?
IP zaznamenána

lerion

• Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 10 Prosince 2024, 18:10:42 »

Na obalce bylo jmeno a adresa provozovatele a uvnitr pouze jmeno a kontaktni adresa Helmuta. Mam tedy dojem, ze se chudaci spletli a psani poslali misto Helmutovi provozovateli.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 11 Prosince 2024, 08:05:12 »

Provozovatel by mohl podat stížnost na postup úředního parazita, že mu posílá dopisy určené pro někoho jiného. O přijatých opatřeních a způsobu potrestání úředního parazita si provozovatel přeje být informován.
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 11 Prosince 2024, 08:24:22 »

Není pod tím Bc. Aneta Josefyová?
IP zaznamenána

lerion

• Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 11 Prosince 2024, 08:58:19 »

Hugo: Neni, je tam Linda Kacelova.

Poslu uradu toto:
Citace
Stížnost na postup úředníka
Dne 10. 12. 2025 mi bylo doručeno do schránky na mé jméno obyčejné psaní z vašeho úřadu. Po otevření jsem zjistil, že obsah dopisu není adresován mé osobě, ale panu Helmutovi, jehož kontaktní adresa není shodná s mou.
Jedná se tak zcela evidentně o nesprávný úřední postup, kdy jsou občanům rozesílány dopisy, jejichž obsah není adresován jim.
Kromě plýtvání času mého a úředníka jde o plýtvání veřejných financí, kdy jsou vynakládány finanční prostředky na rozesílání zbytečných dopisů občanům, kterým není adresován jejich obsah.

Přestože mám zřízenou datovou schránku fyzické osoby, dopis mi byl zaslán jako obyčejná listovní zásilka. V záhlaví dopisu v Rozdělovníku je uveden pouze pan Helmut, s kontaktní adresou v obci XXXXX. Nelze se tak ubránit podezření, že tímto nesprávným doručováním úřad sleduje postupy vymáhání pohledávek, které nemusí být v souladu se zákonem.

Odesílatelem dopisu je Bc. Linda Kacelová, referent pro vymáhání pohledávek. Žádám o nápravu stavu, kdy jsou zasílány občanům dopisy určené pro někoho jiného. O přijatých opatřeních a způsobu potrestání úřednice si přeji být informován.

Dovolil jsem si anonymizovat Helmuta. // Číkus
« Poslední změna: 11 Prosince 2024, 10:00:33 od Číkus »
IP zaznamenána

lerion

• Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 16 Prosince 2024, 12:39:01 »

Az po odeslani jsem si vsimnul, ze jsem o rok napred :D No, kdyz jim stiznost zamitnou jako neduvodnou, protoze se popisovana udalost nestala, poslu ji znovu opravenou a zaroven poslu dalsi stiznost, ze urednim myslenim mohli domyslet, ze je v datu chyba a dam jim nejake rozhodnuti z toho fora, kde se se svym preklepem v roku urad vyporadal stejne :D
IP zaznamenána

veselyhonzik

• Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 03 Ledna 2025, 18:57:42 »

Pánové, naveďte mě prosím na vlákno, kde se řeší vhodnost postupu jako ve Vysokém Mýtě přes napráskání Helmuta místo provozovatele a jeho akceptování příkazu (bez podání odporu či odvolání), který dostal.
Řeším teď podobnou věc, kdy jsem už po několikáté dostal výzvu provozovateli vozidla za rychlost v jedné malé obci.
Rád bych postupoval podobně.
Pokud ale jako provozovatel napráším sám sebe, nechám si udělit pokutu příkazem a nebudu se dále bránit, tak je pokuta přece vymahatelná?
Předem děkuji za vysvětlení-navedení.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 03 Ledna 2025, 19:59:43 »

veselyhonzik> Založte nové téma v příslušné sekci.
IP zaznamenána