A mame tu novy prestupek. Tentokrat 65km/h (po odectu) ve Vysokem Myte. Jsem trochu prekvapen, protoze o radaru tam vim, jezdim tam s Waze a ten na nej vzdy jeste upozorni, zaroven tam zpravidla byva velka kolona (ze by tam zrovna jak na potvoru bylo prazdno a zrychlil pred svetelnou krizovatkou?) a prasit zacinam az u te samoobsluzne benzinky na vyjezdu z mesta. Do te doby to nejde.
Uplne nevidim to svetlo na konci tunelu. Urady se jiz celkem dobre naucily vyrovnavat se s legalnimi procesnimi prekazkami, ale zas se mi nechce vzdavat a platit 800 bez boje.
A co ted? Zkusil bych poprve pouzit Helmuta, ale potreboval bych nekoho s funkcni postovni schrankou. Ja bydlim v najmu a kdyby se na moji schrance objevilo cizi jmeno, spatne by se to vysvetlovalo panu domacimu... Neposkytl byste nekdo azyl par dopisum od uradu?
Druhou moznosti je
nabonzovat inicialy, se kterymi se mi prokazal chlapik, kteremu jsem pujcil auto. To ma asi jeste mensi sanci na uspech, ale mozna by fun fator za toho litra navic stal

Zejmena sei nelibi, ze neposlali automaticky fotku. To v Prerove meli vetsi slusnost!
Prosim o presun do kuchyne.