30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 4 5 [6] 7

Autor Téma: Alkohol 0.28 dýchání, krev 0.17  (Přečteno 2032 krát)

Tometree

• Zobrazit profil
Re:Alkohol 0.28 dýchání, krev 0.17
« Odpověď #75 kdy: 10 Listopadu 2023, 23:54:20 »

Byl vydán příkaz kde jsem se odvolal.  Na předvolání k ústnímu jednání kde jsem byl v po a mám se vyjádřit do 5ti dnů. Jako rozhodnutí so1 beru trestní příkaz. Pokud jsem to tak pochopil. Mám zatím jen dva dopisy.moc dekuji
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #76 kdy: 11 Listopadu 2023, 07:51:16 »

safraporte, s ohledem na sveřepý postup SO-1 — nebylo by od věci podat na SO-1 již z principu námitku podjatosti a na úředníka stížnost?
IP zaznamenána

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #77 kdy: 11 Listopadu 2023, 23:17:43 »

jeste material co jsem slibil
Prodloužení reakční doby v závislosti na hladině alkoholu
Prof. PhDr. Jiří STRAUS, DrSc. Katedra kriminalistiky Policejní akademie ČR v Praze.
https://www.30kmh.cz/index.php?topic=3514.0
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin

Dýkej

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #78 kdy: 12 Listopadu 2023, 09:19:42 »

jeste material co jsem slibil
Prodloužení reakční doby v závislosti na hladině alkoholu
Prof. PhDr. Jiří STRAUS, DrSc. Katedra kriminalistiky Policejní akademie ČR v Praze.
https://www.30kmh.cz/index.php?topic=3514.0
.
Uplné zbytečosti, z pohledu zákona jste ovlivněn i při 0,01... na reálém ovlivnění vůbec nezáleží. Bohužel.
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #79 kdy: 12 Listopadu 2023, 09:52:52 »

každý použitelný argument, který (byť nepatrně) znejistí materiální aspekt přestupku, je vhodný. Má sice minimální šanci na úspěch, ale je to bod navíc, kterým se odvolací orgán musí zabývat. A to se počítá.

Tometree: k vyjádřením k podkladům připojte tuto námitku podjatosti:

Sveřepý přístup úřední osoby v mém případu hodnotím jako natolik účelové jednání a považuji jej za natolik závažné porušení práv účastníka řízení na spravedlivý proces, že zavdává příčinu pro vznesení námitky podjatosti úřední osoby, neboť úředník porušil zákon a rozhodnul o mé vině bez ohledu na neprůkaznost měření a dál jedná tak, jak je pro něj výhodné i s ohledem na jeho platové ohodnocení. Tuto podjatost úřední osoby namítám nyní, jak ukládá Spr.Ř § 14, tedy jakmile jsem se o ní dozvěděl po důkladném prostudování mého případu, po právní konzultaci a uváženém vyhodnocení všech spisových podkladů, okolností a znění zákona.
Tímto podávám námitku podjatosti úředních osob.
Námitku podávám bezodkladně ihned, jak se o podjatosti dozvídám. Podjatost namítám konkrétně u všech oprávněných úředních osob včetně všech jejich nadřízených.
Odůvodnění:
Z podkladů zjištěných ve spisové dokumentaci a v úředním postupu nacházím takové znaky nesprávně vedeného správního řízení, že konstatuji účelové a nezákonné vedení celého řízení. Jelikož každá oprávněná úřední osoba je povinna postupovat důsledně dle zákona a je z profesní pečlivosti povinna tento zákon znát, je nutno každé porušení těchto postupů považovat za úmyslné. Tam, kde je úmysl porušovat zákon, je nezbytně i zájem, neboť bez zájmu by nebyl úmysl. Má-li oprávněná úřední osoba jakýkoli zájem na porušování zákona, je podjatá. Tímto zájmem nemusí být nutně jen hmotný interes, ale lze očekávat i jiné osobní požitky, jako například potěšení z útisku obviněných řidičů, či sprosté urážení abstinenta neprůkazně provedenou neplatnou orieační zkouškou. Považuji tedy všechny výše uvedené osoby za osobně zainteresované na výsledku tohoto správního řízení. Důvodně předpokládám, že mají s ohledem na svůj poměr k věci, k účastníkům řízení nebo jejich zástupcům takový zájem na výsledku řízení, pro nějž lze pochybovat o jejich nepodjatosti. Je tedy nezbytné je vyloučit ze všech úkonů v řízení, při jejichž provádění by mohly výsledek řízení ovlivnit.
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #80 kdy: 12 Listopadu 2023, 09:57:10 »

Podobně napište i stížnost na oprávněnou úřední osobu. Zvládnete to?
IP zaznamenána

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #81 kdy: 12 Listopadu 2023, 18:42:30 »

Uplné zbytečosti, z pohledu zákona jste ovlivněn i při 0,01... na reálém ovlivnění vůbec nezáleží. Bohužel.

Zásadu hledani materiální pravdy tedy odlozime do kose?
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin

Tometree

• Zobrazit profil
« Odpověď #82 kdy: 12 Listopadu 2023, 19:43:49 »

Pomůže ta námitka? Není to už přes čáru?
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #83 kdy: 12 Listopadu 2023, 20:49:38 »

Tometree: naopak, jednání úředníka je velmi přes čáru. Rozdíl je v tom, že úředník za své jednání není nikterak zodpovědný. Kdežto Vy platíte i za něco, čeho jste se nedopustil. Úředník Vás křivě obvinil, aby získal osobní obohacení v podobě odměn…

K té námitce podjatosti přidejte i větu: „Tímto podávám stížnost na oprávněnou úřední osobu <jméno ouřady>. Přeji si být velmi podrobně informován o způsobu jeho potrestání a vyvození dalších důsledků, aby se jeho protiprávní jednání již neopakovalo.“
« Poslední změna: 12 Listopadu 2023, 20:53:02 od ViktorN »
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #84 kdy: 13 Listopadu 2023, 11:10:58 »

Vyjádření k podkladům by mělo být následující ... neb prokázaná hodnota 0,18 je pod hodnotou 0,24 kterážto je považovaná za normální fyziologickou hodnotu.

Jen hnidopišská poznámka, ať tam není zbytečná chyba. Z dechu se odečítá 0,24 promile, z krve ale jen 0,20 promile, více za fyziologickou hodnotu nezkoušejte prohlašovat.
IP zaznamenána

Dýkej

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #85 kdy: 13 Listopadu 2023, 12:12:29 »

Tady bych trochu poupravil. Z dechu se opravdu odečítá.... z krve se neodečítá nic.  0,18 je 0,18, ale píše se alkohol neprokázán, protože to je do té hladiny 0,2. Tzn. že pokud máte v krvi 1 promili, jste v TČ a nikoliv přestupku, protože se těch 0,2 neodečítá anemáte tedy 0,8.
IP zaznamenána

Tometree

• Zobrazit profil
« Odpověď #86 kdy: 13 Listopadu 2023, 18:37:47 »

Dneska jsem podal vysvětlení písemně. Z posledního příspěvku beru že to tak má být 0,18 je fyziologická hodnota. Proč mi tam nenapsali alkohol negativní nebo nula? Nevím. Jediné co vím, že horší trest než mi byl navrhnut příkazem už nedostanu.  Stížnost zkusím sesmolit podle ViktorN. Komu to mám odeslat? zase správnímu organu? Pročítám si tady vlákna co a jak. Tak to zkusím večer sesmolit...Zatím moc díky
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #87 kdy: 13 Listopadu 2023, 19:51:47 »

ladin: no, v krvi měl mít 0,18 takže by měl být za vodou. Dechová zkouška by měla být zase nepoužitelná, protože nebyl dodržen návod k použití přístroje. Ale díky za doplnění.

Tometree: To jste měl poslat všechno v jednom dopise — jak vyjádření k podkladům, tak i námitku podjatosti i stížnost. Ne že by to vadilo, ale musíte vícekrát na poštu a platíte také za více dopisů…

IP zaznamenána

Tometree

• Zobrazit profil
« Odpověď #88 kdy: 22 Listopadu 2023, 19:14:38 »

Pořád nic, uvidíme za jak dlouho rozhodne úřad.  Slyšel jsem že metodika měření alkoholu dragrem 5 minut je často Smetana ze stolu. Nechme se překvapit sčim přijdou. Zatím moc díky všem.
IP zaznamenána

Tometree

• Zobrazit profil
« Odpověď #89 kdy: 24 Listopadu 2023, 16:46:18 »

Zdravím, chlapi, asi jsem to celé zakřikl ale dneska došel dopis a co čert nechtěl jsem si ho vzal protože jsem byl doma a čekal jinou doporučenou poštu. Uvědomění k vyjádření před vydáním rozhodnutí.
Můžu ještě tam něco doplnit viz moje výpověd minule co jste mi zde nadiktovali? At tam nepíšu kokosiny. Maj veškeré podklady a od doručení je 7 dní lhůta. Mám možnost se naposledy vyjadřit. Tak co ? čekat mám raději?
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 4 5 [6] 7