30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: MP lapen mimo obec - ztotožněn  (Přečteno 506 krát)

Hromovládce

• Zobrazit profil
MP lapen mimo obec - ztotožněn
« kdy: 14 Července 2023, 10:59:55 »

Ahoj,

před týdnem mě lapli, MP mimo obec, radar v obci v autě, ztotožnění PČR (už delší dobu papíry sebou nevozím).

Moc jsem se nebavil, nepodepsal, nezaplatil.

Počítám že mě SO vyzve, posledně jsem to prodrbal na tom že sem se nevyjádřil ve lhůtě, že vozidlo řídil Helmut, to už teď nepůjde, proto se chci zeptat.

Mám prudit už první správní orgán o dokladování - fotka překročení, proškolení strážníka z obsluhy radaru, kalibrace radaru, výpis spisu, rejstřík spisu, návod k radaru - dokládá se i nějaký protokol k zaparkování vozidla v kterém je radar, něco na co jsem zapomněl ?
Dále bych uvedl že pevný radar není v dohledové vzdálenosti od toho kde mě MP zastavila (jestli radar vyfotil zadek nebo předek auta nevím), radar je umístěn za horizontem odkud na něj MP nevidí, mezi horizontem a zastavením jsou zase haly, stromy... - mám prudit že jsem neřídil-helmut atd?

Poučení samozřejmě neprovedeno, musí to dělat i MP?
IP zaznamenána

Lafayette

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:MP lapen mimo obec - ztotožněn
« Odpověď #1 kdy: 14 Července 2023, 11:55:46 »

Máte nahrávku?

K čemu by měl SO vyzývat? Nejspíš přijde rovnou příkaz. Proti tomu pak podat odpor a pak teprve bude čas na nějaké návrhy na dokazování apod.
IP zaznamenána

Hromovládce

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 11 Září 2023, 11:06:01 »

Přišel příkaz....než půjdu nahlédnout do spisu a poslat odpor.

Neměl ten přikaz přijít do mých rukou? Převzala to rodinná osoba (sestra) neznaje práva že nic přebírat nemá, nicméně tato osoba nemá žádný doklad o tom že smí přebírat mou poštu, jen má trvalé bydliště na stejné adrese a stejné příjmení.

Nebo pokračovat v odporu a pokud by úřad kdykoliv dále v procesu namítal že se jen snažím vykroutit, tak namítat že kdybych se snažil vykroutit, ignoruji je od prvního dne neb příkaz špatně doručili?
« Poslední změna: 11 Září 2023, 11:10:08 od Hromovládce »
IP zaznamenána

Lafayette

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 11 Září 2023, 12:43:12 »

Neměl ten přikaz přijít do mých rukou?
Samozřejmě, že měl, takhle není doručeno.

Převzala to rodinná osoba (sestra) neznaje práva že nic přebírat nemá
Naopak, jen ať dále přebírá. Je na doručence její podpis? Je tam její číslo OP? Pokud ano, tak to není doručeno Vám.
IP zaznamenána

Hromovládce

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 11 Září 2023, 12:53:23 »

Doporučujete tedy ignore, a čekat co dál? Nemyslím si že bych to dotáhl až k prekluzi, je to celkem dlouhá doba a radši bych s tím operoval formou viz. víže, že pokud bych se chtěl vymlouvat a účelově škodit tak rovnou začnu s tím že nebylo doručeno.

Nebo jít mrknout do spisu?
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 11 Září 2023, 13:05:11 »

Při nahlížení do spisu se doručí a přijdete o tuto strategickou výhodu.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 11 Září 2023, 13:09:21 »

Přesunuto do neveřejné části, ať neradíme úřednímu parazitovi.

Máte obrovské štěstí, že pošta předala sestře. Teď nedělejte vůbec nic a vyčkejte, až se úřední parazit ozve znova. Hlavně ať Vás ani nenapadne podávat odpor, nebo jim psát (telefonovat) cokoli jiného. Jediný správný postup je teď dělat mrtvého brouka.
IP zaznamenána

Lafayette

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 12 Září 2023, 10:32:00 »

Neboli nesmíte dát NIJAK vědět, že jste příkaz četl.
IP zaznamenána

Hromovládce

• Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 12 Září 2023, 11:42:21 »

to nedám, aktuálně jsem brouk, ale teď právě nechápu co tím získám....maximálně mě úřad tedy pošle další asi výzvu k zaplacení, na kterou budu dávat odpor že mě nedoručili příkaz....a tajně budu doufat že to SO1 zamítne s tím že zkontroluje zdali je doručeno, ale už nebude kontrolovat kdo to dostal do ruk... celé to natáhnu třeba o 6 měsíců, ale prekluze je dlouhá doba...
IP zaznamenána

Hromovládce

• Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 22 Listopadu 2023, 07:07:29 »

na tuto výzvu už musím reagovat?
IP zaznamenána

Lafayette

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 22 Listopadu 2023, 10:10:17 »

Můžete zaplatit a po čase si nechat vrátit zpátky.
IP zaznamenána

Hromovládce

• Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 22 Listopadu 2023, 11:10:03 »

to zní dobře, je někde kuchařka jak na to, jak dlouho počkat? Počítám že minimálně 1 rok, ale někde se píše prekluze i 3, nicméně 3 roky je prekluze i pro mě pro uplatnění škody ne?
Platit mám z účtu jiné osoby ať je v tom ještě větší nepořádek?

Jinak pro pobavení(podle mě je to auto roadster spíš), lze je nějak otravovat jak došli k závěru viz. část? Nevím kde si vycucali že jsem říkal že si nejsem ničeho vědom, s policií jsem komunikoval stylem hmm, hmm.
IP zaznamenána