30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Parkování - Helmut  (Přečteno 2917 krát)

SP

• Zobrazit profil
Parkování - Helmut
« kdy: 28 Června 2023, 10:55:57 »

Zdravím,
dostal jsem výzvu kvůli parkování (Brno), chtěl bych si ozkoušet Helmuta. Ještě s tím nemám zkušenost, ale moc se mi to líbí  :).
Měl by tu někdo volnou schránku?
Jako protislužbu mohu nabídnout svou schránku (Brno).

IP zaznamenána

feevercz

• Zobrazit profil
Re:Parkování - Helmut
« Odpověď #1 kdy: 25 Července 2023, 13:35:23 »

máš tam soukromou zprávu ode mě.
IP zaznamenána

audis

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 13 Prosince 2024, 11:58:40 »

Ahoj, přišla mi výzva k uhradě určené částky Dobruška radar za 500 Kč. Já zde na foru nebyl u zrodu Helmuta, takže neznám evoluci. Vy to všichni víte a mě to minulo. Jen bych potřeboval doplnit skládačku. Helmuti, které dnes práskáte SO, mají schránku u vás doma se svým jménem na schránce, nebo jinde (jiná ulice město apod)? děkuji za dokreslení posledního dílu skládačky. Hodně zdraví.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 16 Prosince 2024, 20:29:25 »

Jsou na to různé názory, ale základním předpokladem je, aby byla schránka Helmuta pod Vaší kontrolou.

Někteří zastávají názor, že by Helmutova schránka neměla být na stejné adrese jako je adresa provozovatele, natož aby sdíleli jednu schránku. Je to nápadné a provozovatelé mají strach z případné exekuce.

Jiní (včetně mne) jsou názoru, že společná schránka provozovatele a Helmuta ničemu nevadí. Naopak, komu jinému svěřit vozidlo, než tomu, komu umožním i doručování pošty.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 16 Prosince 2024, 21:56:47 »

Ahoj, pokud je to ještě aktuální, nabízím jednu volnou schránku na severu Moravy od které mám klíče jen já. V čínžáku je 11 nájemníků a 12 schránek. Jednou mi tam chodily dopisy pro mého Helmuta z Ukrajiny pro kterého jsem vymyslel krásné jméno STOJAN YAKOTYČ RUBLYČ. Kontrolně jsem mu poslal pár dopisů aby si pošťačka zvykla. Dnes mohu směle schránku půjčovat, funguje. Helmut má i svůj zvonek a jmenovku na schránce jakou chceš. Když tak SZ.
IP zaznamenána