30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [LOST] 0,28 a 0,27  (Přečteno 8177 krát)

swenak

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:0,28 a 0,27
« Odpověď #30 kdy: 15 Července 2023, 16:25:33 »

Můžete požádat o odklad, ale šance je minimální, takže obecně ano. Resp. ŘP si klidně nechat můžete (s tím, že to taky pak můžou chťít řešit), ale o ŘO přijdete i tak.
IP zaznamenána

Nervy

• Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 13 Listopadu 2023, 09:24:18 »

Tak podávám report o vývinu události. Krajský úřad potvrdil rozhodnutí městského úřadu. Takže jsem bez not a vzhledem k tomu, že mě volant živí není již co ztratit a jdeme do správní žaloby.  Máte někdo zkušenost s touto žalobou?
IP zaznamenána

Panek

• Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 14 Listopadu 2023, 09:03:25 »

Podejte (samostatně) ještě Návrh na vydání předběžné opatření, aby Vám do doby rozhodnutí soudu ve věci odložili výkon zákazu činnosti. Jako důvod uveďte, že ŘO je pro Vás spojeno s jediným zdrojem příjmů Vaší rodiny a v případě, že by Vám dal soud nakonec zapravdu, byla by Vám stejně způsobena téměř likvidační újma, která by již nešla zhojit.
IP zaznamenána

Nervy

• Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 15 Listopadu 2023, 10:18:19 »

Zdravím zde a děkuji "fu" za přemístění zde. Netušil jsem že podobná skupina zde je. Během dopoledne zde připnu anonymizované rozhodnutí krajského úřadu a prosil bych o názor zda se pouštět do žaloby nebo nechat být potažmo rady jakým směrem se ubírat.
Předem děkuji všem zúčastněným.
Nicméně abych předešel cejchu permanetně řídícího alkoholika jen stručně popíšu co se mi přihodilo: V pátek měl kamarád co si dobrovolně vzal život pohřeb a následná trachta nebyla zase totální divočina. Ráno jsem vstal a v 8h citil že zřejmě nejsem zcela ok, dal si kafe, snídani. v zhruba 10:30 vyrazil do práce (v podstatě jsem do práce nemusel, byla to jen má dobrovolná údržba návěsu).
Zastavili mě žandári a pak vše už dočtete v materíálu který zde připnu. Jelikož samozřejmě má sebereflexi a mohu si za to sám, přeci jen si říkám že jsou případy kdy zvítezili i borci težšího kalibru a tím že v podstatě jsem vůbec neměl úmysl jet pod vlivem hledám šanci z toho ven.
Takže děkuji za každý podnět i ten negativní neboť jsem si vědom že jsem osel.....
IP zaznamenána

Nervy

• Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 15 Listopadu 2023, 11:25:14 »

Zde posílám dokumentaci.
IP zaznamenána

Nervy

• Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 21 Listopadu 2023, 15:43:20 »

Přidávám zde ještě jednu skutečnost ze spisu které si nikdo zřejmě nevšimnul. Z dokumentu na přiložené foto je jasně patrné že mé chování bylo nervózní .......běžný fakt 90% obyvatelstva při zastavení hlídkou. Ale....dokonce zápach alkoholu dle hlídky negativní.
Hlavní co mě dnes trklo: Oba policisté při ústním jednáni na úřadu (odstup 10 měsíců od mého zastavení) tvrdili že mi byla zakázána další jízda, ale dle záznamu mi v jízdě nebylo zabráněno. Což by asi dost mohlo vypovědět o faktu, že kdybych jevil známky přestupku podle ust. § 125c odst. 1 písm. b)zákona č. 361/2000 Sb. tak by mi snad v další jízdě zabránili.........
IP zaznamenána