30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [WIN] Vítkov naživo  (Přečteno 3033 krát)

anipenny

• Zobrazit profil
Re:Vítkov naživo
« Odpověď #45 kdy: 06 Února 2023, 20:52:22 »

Děkuji všem za reakce a podněty, jakmile bude nějaký posun ihned zahlásím.
Přeji pohodový večer.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 14 Února 2023, 18:55:11 »

Dobrý večer,
mám otázku na adminy. Má cenu ještě můj případ sušit v kuchyni? Podstatné jsme pořešili zde. Za mne je to budoucí WIN. Zatím má ale velké porodní bolesti, SO1 vydalo příkaz vinen. Následovalo odvolání a SO2 se ještě nevymáčklo a proto 17.1.2023 přesně po 30dnech jde na SO3 žádost o uplatnění proti nečinnosti. Uvidíme co z toho vznikne. V mezičase už šel dopis na ÚOOÚ se stížností na porušování GDPR. Ouřada měl v kanclu při mém orálku sparingpartnerku. Městský úřad Vítkov tak sice plní normy genderové vyváženosti úředníků, ale významně porušuje GDPR. Do spisu jsem si prosadil zápis že byla přítomna při ÚJ cizí osoba. Pokud by něco kikslo a WIN nebude jdu do správní žaloby. Potom bych potřeboval pomoct se stylizací (třeba i za úplatu). Ale nechme se překvapit. Mám v plánu ještě dva kroky, které s Vítkovem rád udělám. Zatím nechci zbytečně prozradit, ale bude to zajímavé. Pokud to ale ještě chcete nechat v kuchyni a nikomu to nebude vadit, tak v příštím příspěvku o tom napíšu. Více hlav, více rozumu  ;D
Díky za pochopení a přeji hezký zbytek večera.
IP zaznamenána

OldSoldier

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 15 Února 2023, 09:16:35 »

Ja bych doporucoval vyckat - uz se mi stalo, ze bezpecne promlceny pripad byl SO rozhodnut jako vinnen a byl jsem donucen jeste zabojovat. Radeji sampanske jeste nechte v lednici :)
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 15 Února 2023, 11:05:07 »

Díky za odpověď. Pokud tedy téma v kuchyni nikomu nevadí, počkám tedy. Bo práce kvapná málo platná  ;D
Beru tedy případ s Vítkovem jako přerušovanou soulož a teď jsme s ouřadou ve fázi odpočinku před dalším nádechem ;D 8)
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 25 Února 2023, 20:36:52 »

Zdravím a zároveň smekám přede všemi co mi byli ochotni a schopni v mém tažení proti Vítkovu poradit. Hlásím tedy jedno velké WIN (viz. příloha).
Rád bych případ ještě chvíli tedy nechal v kuchyni. Podniknu ještě dva kroky a potom bych to nechal zpřístupnit ostatním. Níže vysvětlím:
1.) chci podat TO na MěÚ Vítkov. Moc si od toho neslibuji, ale uvidíme.
2.) 27.2.2023 končí ověření radaru. Chci sehnat nový list ověření neb věřím že to asi ouřadové nestihli ze dne na den obnovit. Byla by to pěkná šaráda kdyby vymáhali, byť jeden den s prošlým ověření  ;D
Kdyby to ještě chvíli tedy setrvalo v kuchyni, mohlo by to být zajímavé. Nechám na zvážení adminů, kritice se nebráním. Děkuji za pochopení a přeji pohodový večer.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: 25 Února 2023, 21:03:56 »

Gratulace! Jsem rád, že můj pesimismus byl neopodstatněný.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #51 kdy: 04 Března 2023, 15:44:15 »

Zdravím, jak jsem slíbil zasílám kopii TO na MěÚ Vítkov. Nepropadám skepsi, moc si od toho neslibuji, ale uvidíme  ;D
Sám jsem zvědav, budu pravidelně informovat.
Přeji pohodový víkend.
IP zaznamenána

root

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #52 kdy: 13 Března 2023, 11:57:54 »

Úmysl v tom patrně nenajdou a tak to odloží. Doporučuji oznámení rozšířit i o možnost, že se jedná o maření úkolu úřední osoby z nedbalosti podle §330 trzáka.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #53 kdy: 13 Března 2023, 13:50:12 »

Díky za radu, není co ztratit a proto rozšířím oznámení dle rady a potom postnu.
Přeji pohodový den  ;D
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #54 kdy: 15 Března 2023, 21:55:48 »

Takže včera to odešlo. Jsem zvědav na odezvu PČR. Být to za komárů tak bych asi byl obětí autonehody   ;D
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #55 kdy: 20 Března 2023, 15:22:24 »

Zdravím vespolek,
dnes došly na základě 106 další informace o kradaru na vítkovsku (viz. přílohy).
Takže můžeme případ klidně vyjmout z kuchyně. Moc díky všem kteří pomohli radou. Nyní je v běhu již jen rozšířené TO na MěÚ Vítkov. Asi to nedopadne dle mých představ, ale alespoň se armáda úředníků trochu zapotila a snad i díky tomu škodila v menší míře  ;D
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #56 kdy: 13 Dubna 2023, 15:31:25 »

Zdravím vespolek,
tak uběhl měsíc od podání TO na policii ohledně zneužití pravomoci úřední osoby. Co myslíte? Ticho po pěšině, no a tak dnes přetekl pohár trpělivosti a s využitím státem vnucené DS šlo TO na okresní státní zastupitelství (viz. příloha)  ;D 8) ;D
Věřím, že ti se tomu budou alespoň chvíli věnovat  ;D
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #57 kdy: 25 Dubna 2023, 15:52:35 »

Zdravím,
je tu nějaká posun ve věci. PČR na TO hodila bobek a ani se neobtěžovala mi to oznámit. OSZ mi odepsalo (viz. příloha). Ve sdělení zaznělo něco jako je to OK, nic se nestalo, Vaše odvolání vše napravilo. Takže v podstatě úředník je neschopný rozhodnout v řízení a pokud se pyrát pokusí bránit a ubrání se tak se nic neděje. Obrátím se tedy na KZ Ostrava a dodám ještě rozhodnutí ze Zlína, kde krajský úřad poukazuje na nezákonnost SO1. Takže uořadové jednají jako přes kopírák a nezákonný postup není náhoda ale úmysl.
Vím že to je ztráta času ale tu hoďku pro lepší fungování veřejné správy jako službě veřejnosti obětuji  ;D
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #58 kdy: 18 Srpna 2023, 15:47:55 »

Zdravím po delší odmlce, ledy se hnuly. Mám za sebou podání vysvětlení na PČR. Vyšetřovatel nepochopil ani po mém vysvětlování Správní řád a nakonec vyplodil naprostou hovadinu. Dopadlo to přesně jak jsem očekával stylem :vrána vráně oči nevyklove" nebo "pes psa nepokouše"
Naskenuji a postnu. Na podání vysvětlení byl i šéf přestupkového odboru. Vysvětlil vyšetřovateli co je to přestupkové řízení a jak probíhá. V mém případě lhal že jsem se 12.2.2022 nezúčastnil nařízeného ÚJ a tak jsem žádal po úřadu Vítkov kopii zápisu o mé neúčasti, neb jsem tam byl. Teď na poště čeká dopis s vysvětlením. Během víkendu vše naskenuji. PČR samozřejmě odložila pro neprokázání úmyslu ouřady. Počkám co bude v dopise a podám žádost na policii o přezkum z důvodů nových skutečností. Píchání do hovna nepovažuji za ztrátu času jen v případě, že to zaměstná a hlavně nasere spoustu úředníků  ;D
Už jsem sice chtěl požádat o vyjmutí z kuchyně ať se mohou také vyjádřit jiní ale nechám rozhodnutí na adminovi.
Vložené skeny okomentuji dle skutečnosti.
Přeji všem pohodový víkend.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #59 kdy: 18 Srpna 2023, 20:21:18 »

Tak jsem vyšetřil trochu času a oskenoval jsem kajícnou zpověď úředníčka (viz. zvýrazněno).
Další dopis z Vítkova čekám koncem měsíce.
IP zaznamenána