30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [WIN] Vítkov naživo  (Přečteno 3023 krát)

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Vítkov naživo
« Odpověď #15 kdy: 03 Ledna 2023, 11:00:21 »

Začínám být nějak zmatený.

Jinak mě překvapilo, že Usnesení o zastavení řízení s řidičem bylo jen ve spisu a já ho poštou nedostal.
Důvod uvedli že SO nezjistil do 60 od přijetí oznámení skutečností odůvodňující zahájení řízení proti určité osobě  ;D
Správní řízení s udaným řidičem bylo zahájeno nebo ne?

Trošku jsem se tady začetl a použil jsem k napráskání sama sebe kouzelnou formuli: "v předmětný den jsem měl vozidlo v užívání"
Tím jste negoval dřívější udání řidiče?

Info o řidiči měli 20.9. tedy 42 dnů od výzvy.
A jak dlouho to bylo od chvíle, kdy se o přestupku dozvěděli? A skutečně měli nebo to bylo udání odesláno?
IP zaznamenána

mhepp

• Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 03 Ledna 2023, 11:20:15 »

Jak to čtu, tak info měli cca 20. 9. a odložili 3. 10., takže udání měli včas...
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 03 Ledna 2023, 12:31:29 »

Dobrý den, děkuji za rady a pomoc. Mnoho otázek žádá mnoho odpovědí. Nastíním tedy rámcově případ a přílohou zasílám upravené podání k osobě řidiče tak aby zde bylo zřejmé co jsem podal. V oznámení je vše co požaduje § 37 správního řádu odst. 2. Napráskal jsem se 42 den od doby kdy se úřad od zedníků dozvěděl že se stal přestupek a zároveň to bylo 57 den od vzniku přestupku. Nevěděl jsem kterou dobu použít tak aby to bylo do 60 dnů. Pak jsem jel nahlédnout do spisu. Ve spise bylo Usnesení o odložení věci. Na můj dotaz proč mi to nezaslali mi bylo sděleno, že odložení se pouze zakládá do spisu.
U spisu nebyla vedena soupiska, ta se také vypracovává až ukončení spisu  ;D Dále byla celou dobu ÚJ přítomná cizí osoba která nebyla účastníkem řízení, dále se nevypořádali s nahlášenou nehodou vlivem rychlé jízdy. Od nehody mám foto. U ÚJ padl pouze dotaz co jsem to poslal. Mou odpovědí bylo pouze, že když už vede řízení s provozovatelem tak toto ať už neřeší. Toliko zatím munice do plnotučného odvolání.
Děkuji za rady a případné podněty jak parazitovi vymáchat čumák. Mimochodem je to bývalý policajt. Na druhém ˇUJ se mi omlouval, že mě vzal o cca 20 minut později se slovy že se výslech protáhl.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 03 Ledna 2023, 12:34:04 »

Sorry, dvě přílohy jsem opomněl odeslat   :-[
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 03 Ledna 2023, 12:37:42 »

Sorry, ale nějak se mi nedaří to poslat v kuse.
Díky za pochopení
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 03 Ledna 2023, 12:40:46 »

Jo takhle, Vy jste rovnou udal sebe, nikoli jiného řidiče. Tedy vlastně neudal, sdělil jste jim, že jste měl vozidlo v užívání, nikoli že jste řídil.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 03 Ledna 2023, 12:56:09 »

Děkuji za raketovou odpověď. Když jsem řídil tak jsem se také udal. SO měl přece zjistil jaké vozidlo jsem měl v užívání, zda jsem ho řídil když jsem ho měl v užívání, co to bylo za nehodu která vznikla rychlou jízdou a spoustu dalších věcí. Bohužel k ničemu nedošlo. Vidím to dopředu jako jasný VIN ale nechci nic zkonit. Jde celkem o velké peníze.
IP zaznamenána

mhepp

• Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 03 Ledna 2023, 17:07:56 »

Důležitá odpověď zatím nepadla: je Vaše udání řidiče součástí spisu?
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 03 Ledna 2023, 17:39:33 »

Ano a jmenuje se Odpověď na výzvu kde jsem naprášil sám sebe. Na úřad to šlo doporučeně a doručenku mám také.
Pro jistotu vkládám ještě jednou, ostatním se omlouvám, ale nikde své již vložené přílohy nevidím.
Přeji pohodový večer  8)
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 03 Ledna 2023, 17:45:57 »

Já to moc jako jasný WIN nevidím. Třeba už jen proto, že jste nesdělil řidiče.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 03 Ledna 2023, 19:06:39 »

Pane Číkusi, budu velice rád když Vás zklamu a udělám vše proto aby to vyšlo. Zatím bych to nechtěl rozvádět, snad jen v kuchyni kde nemusíme mluvit v náznacích a hádankách. Ale jinak děkuji za Váš názor i čas.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 03 Ledna 2023, 19:14:33 »

Já Vám samozřejmě fandím, jen z toho jak to máte rozjeté nemám úplně dobrý pocit. Chcete téma přesunout?
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 03 Ledna 2023, 20:23:27 »

Děkuji za nabídku. Pokud je to možné, tak bych to uvítal.
Jen pro info: zítra odchází blanketní odvolání.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 04 Ledna 2023, 07:41:03 »

Dobrý den,
moc děkuji za přemístění. Teď odvedu nějakou nutnou práci a po 12 hod. vše postnu neanimizované a popíši svou teorii.
Trochu jste mě pane Číkusi zviklal, tak snad můj postup nebude mylný.
Přeji pohodový den.
IP zaznamenána

OldSoldier

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 04 Ledna 2023, 09:55:38 »

Fascinuje me, ze uz se ani nesnazi skyvat, ze jde pouze o penize - viz odpoved na 106ku:
4. Pořizovací cena radarového mýta byla....

K věci - není to dobré. Ačkoliv se může zdát, že se jedná o slovíčkaření, mám dojem, že jsem někde viděl rozsudek, že pokud v odpovědi není výslovně uvedeno slovo "řídil/a", nejedná se o určení řidiče a SO nemá jinou možnost, než odložit. Osobně bych doporučoval vést opotřebovávací válku a snad SO někde udělá chybu.
IP zaznamenána