30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [LOST] Rychlost,řidič nejistý, Drugwipe  (Přečteno 1504 krát)

bobikji

• Zobrazit profil
Re:Rychlost,řidič nejistý, Drugwipe
« Odpověď #15 kdy: 23 Března 2022, 08:16:07 »

Odpor+"plné doznání"-odpor, ve smyslu - Kde vzali mé doznání? a nahlášení řidiče. mmch děkuju za pěkný scénář, přímo do auta se nepodívali, ani jej neobešli z pravé strany, z čela vozu není vidět na zadní sedačky. Mohou v takovém případě zahájit další sprdel se skutečným řidičem?
IP zaznamenána
Media lidem říkají, co si mají myslet :-)

gumidos

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 23 Března 2022, 15:21:27 »

špatná anonymizace - vidím RZ.  Bylo více fízlů, kteří budou případně svědčit a orgán všechny vaše konstrukce o Davidu Copperfieldovi mizícím z místa řidiče prohlásí jednoduše za účelové, podobně jako tvrzení o přeskakování spolujezdce. Zkuste vymyslet něco lepšího.
Pokud jsou pro vás kritické zmíněné body - tedy potenciál vybodování, případně recidiva přestupku v 12 měsících, tak byste to měl uvést - taktika je pak mírně odlišná.  A skutečně se snažte k podmětu přidávat i přísudek:-)
IP zaznamenána

bobikji

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 24 Března 2022, 01:08:03 »

...netuším jak ve videu začerňovat. (v text. přílohách budu dále důsledný) Fízl 2ks viz video. Na zadní sedačky se nepodívali, ani neobešli auto z pravého boku. Zítra podám odpor. Hrozí jak recidiva, tak vybodování.  Úřednice při kopírování spisu říkala, že v přáípadě odvolání to ještě jednou opíše...   vyčkám na výzvu, zjistím, co doplnili. Poštou se kajícně doznám... vydají rozhodnutí...odvolám se. Jak je to se zahájením sprdele s jiným řidičem-udaným-helmutem a 60 denní lhůtou, o které jsem se tu  dočetl? Zákonům prostě moc nerozumím... Mám ty přílohy vymazat začernit a vložit znovu? S videem si však vážně nevím rady.
IP zaznamenána

bobikji

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 24 Března 2022, 01:47:19 »

Zřetelně si pamatuju jak jsem seděl u auta (zaparkovaného na parkovišti před mým právě přijetým autem) proběhl kolem mě helmut...vstávám, protože jsem myslel, že přijel i bratr, na kterého jsem čekal...no a druhé auto ještě nebyl on, ale fízlové...po mě chtějí doklady...(To lze podpořit svědkem, který mě v tu chvíli říkal z okna penzionu ať jdu dovnitř...vše viděl)
IP zaznamenána

gumidos

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 24 Března 2022, 10:59:53 »

Hrozbu vybodování, pokud nemáte 7 bodový přestupek, můžete eliminovat kurzem bezpečné jízdy, který absolvujete dříve, než bude ve vaší věci pravomocně rozhodnuto - hledejte klíčová slova "kurz, jízda, odpočet bodů". Recidiva je horší, protože je posuzováno datum spáchání přestupku - nikoliv datum rozhodnutí o něm. Leč hrozba zákazu činnosti je 1-6 měsíců, což není až tak tragické. Musíte zvážit sám, jak eliminovat škody - zda-li vymýšlení nějaké varianty záměny řidičů nemůže přinést potenciálně delší zákaz činnosti.
IP zaznamenána

Dýkej

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 24 Března 2022, 14:05:54 »

gumidos - neumím si představit jak by čarování s řidičem mohlo vést k delšímu zákazu činnosti.
IP zaznamenána

bobikji

• Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 02 Května 2022, 22:33:39 »

Příkaz převzal 17.3 Na papíru od pošty stálo nejpozději do-si nepamatuju, ale bylo určitě 17.3 nebo ještě později.
V poučení na příkazu stojí odpor do 8 dnů od oznámení...
17 + 8 = 25 odpor podán 24
CO TO SAKRA JE...JAK SE BRÁNIT ???
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 02 Května 2022, 22:51:19 »

1. Kdy proběhlo nahlížení do spisu?

2. Na obálce od příkazu je podací číslo ve formátu RR000000000CZ, vložte jej sem a hoďte nám sem výsledek. Pokud to považujete za vhodné, anonymizujte samotné podací číslo a PSČ/místo.

3. Výzvu k vyzvednutí zásilky máte?
« Poslední změna: 02 Května 2022, 22:53:28 od Číkus »
IP zaznamenána

bobikji

• Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 03 Května 2022, 10:46:39 »

21.3. vydána kopie spisu
Ouřednice tvrdí, že ještě neměla zpět doručenku, protože jinak by mi neřekla, že se musím rozhodnout do 25.3 resp. do 23.3 neb 24 a 25 není přítomna.
Výzva od pošty, přímo na obálce stojí (Výzva dne 4.3 Ulozit do 17.3 podpis doruč)
Poštáckou výzva nemám, tu si nechala pošta.
   Jak mám z papíru od pošty jako občan zjistit, že existuje převzetí, bez převzetí? Jj vím neznalost neomluová,
by mě zajímalo, kdo zná desetitisíce eu.nařízení potichoučku implementovaných do našich zákonů.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 03 Května 2022, 11:17:36 »

sledování zásilky:
K uložení zásilky došlo dne 07.03.2021, tedy fikce doručení nastala dne 17.03.2021.

Více třeba zde.

Jinak řečeno, odpor byl podán včas. Jedna z možností postupu (asi nejjistější) je to prostě nechat být. Pokud budou vyhrožovat nějakou exekucí, pokutu zaplatit. Vyčkat na výročí doručení příkazu a podat žádost o uplatnění opatření proti nečinnosti a pokud bude potřeba, pak i nečinnostní žalobu. Nakonec si vyžádat vrácení pokuty.
IP zaznamenána

Lafayette

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 03 Května 2022, 12:10:06 »

Výzva od pošty, přímo na obálce stojí (Výzva dne 4.3 Ulozit do 17.3 podpis doruč)

Pardon, ale na obálce je evidentně Výzva dne 19.4.2022 Uložit do ??? (21.5.22 ??)
IP zaznamenána

johncreek

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 03 Května 2022, 12:31:00 »

No pošta to zjevně totálně zesrala. A úřad zjevně nepřihlíží k skutečnému stavu věci, ale k tomu, co tvrdí pošta.
IP zaznamenána
Všechny moje rady a tvrzení berte s rezervou. Jsem pouze nadšenec, nikoliv právník/advokát.

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 03 Května 2022, 13:44:20 »

Mam nejak zmatek v tom, co se tady kombinuje dohromady.

Uplne dole je obrazek, ze 3. 3. 2022 to pry prevzala posta a do 17. 3. bylo ulozeno, nerika to ale nic o datumu fikce.

Uprostred vlevo rukou vzhuru nohama jsou dva datumy. 4. 3. (nikoli 7. 3. jak pise Cikus) to vypada v kontextu s dalsima informacema na zasilku pripravenou k vyzvednuti, tedy 14. 3. (coz take tvrdi urad) doruceno fikci a do 17. 3. (nijak nesouvisi s fikci doruceni, posta si to proste nechava dele) to melo lezet na poste.

Nahore jsme o mesic jinde, u te zasilky 19. 4. bylo pripraveno k vyzvednuti, 29. 4. bylo doruceno fikci, do 2. 5. (ne 21. 5. jak pise Lafayette, to neni jednicka, ale lomitko) to melo lezet na poste
IP zaznamenána

bobikji

• Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 03 Května 2022, 16:13:39 »

Novější obálkou došlo vyrozumění o promeškání lhuty. (byla použita na překrytí nesouvisejících poznámek)
Nezastižen pošťačkou (s příkazem) 4.3.  Uloženo do 17.3 (to jsem to vyzvednul)
21.3. na ouřadě převzal kopii spisu. 23.3. Podán odpor.
"fikce" to co je za "kokotinu" má přednost před osobním převzetím...
Magistrát mě...uvedl v omyl :-) , zcela nesrozumytelným poučením :-) "odpor do 8 dnů od oznámení" měl jsem bohužel za to, že je to den, kdy jsem převzal, měl možnost zjistit, kdo a co to píše.
Oznámení, doručení...hrají si se slovíčky (oblbují lidi, sakra nejsem právník, jako ostatně většina z nás)
Lze se nějak bránit...
IP zaznamenána

bobikji

• Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 10 Května 2022, 23:55:47 »

promeškaná 8 denní lhůta...Lze zrušit rozhodnutí o promeškání?
IP zaznamenána