mohu poskytnout novou zkušenost - magistrát města Liberce poskytuje naprosto bez problémů. dokonce i papírovou formou i s cd kde je případné video od PČR. A tuším, že za to nich nechtěli, poskytli zdarma.
anonymizuji rozhodnutí o poskytnutí a vystavím.
a včera jsem byl na "jednání" v jiné cause :-) a rovnou jsem tam paní vysekl poklonu, že jako úřad nedělají herečku, jako jiné - třeba Teplice, nebo Kupčík v Brně

P.S. součástí jednání byl i výslech měšťáků, mám to nahrané, dva byli celkem průměrní až na dotaz jedné strážnice, proč jako ona tam je, vo co úřadu jde, když já jsem obviněný, tak proč vyslýchají jí

. Nejlepší soudruh byl ale na závěr a zrovna jako na potvoru obsluha Rameru 10 C v Oktávce. Nic nevěděl, návod četl tak možná jednou kdysi a skoro všechno udělal blbě při instalaci a zaměření radaru na místě. Dával jsem mu i návodné otázky, ale on vždy že to neví, že takhle to nedělá ... radil jsem mu z vytištěného manuálu na obsluhu radaru, ale i tak se nechytal. IˇQ skutečně tak kolem 50-60. Víc bych nevsadil. Ale nebyl zlý ani zákeřný, spíš moula. Musel jsem se držet (i úřednice) abychom mu nedali deset korun na zmrzku a neposlali ho pryč. Plus normálka u všech - "bylo to dávno", "nepamatujeme se" případně jeden lhal jak když tiskne a když jsem mu tu lež na místě odhalil, tak zrudnul, ztuhnul a přestal se bavit. Ještě že jsem nahrával .... jsou to teda radosti

tož tak na světě