Moc děkuji za rady.
Ještě jedna věc, přítelkyni předvolali na základě telefonického rozhovoru-je to právoplatný, nebo máme počkat na dopis?

Co se týče toho radaru z 22.12., tak je to paragraf 125c, odst.1, písmeno f)3 , zákona č. 361/2000 (3. překročí nejvyšší dovolenou rychlost v obci o 20 km.h-1 a více nebo mimo obec o 30 km.h-1 a více)
A aby mě ukanenovali, tak si za boha nemůžu vzpomenout, jestli jsem to náhodou neřídil já. (to by byl asi průser?, protože mám měřenou rychlost). Nebude jednodušší jim tam říct, že odepírám vysvětlení s odkazem na celý odstavec 3 paragrafu 61 zákona č. 273/2008?
Ale co když mi tam ukážou na kamerách můj obličej? Stejně to můžu říct?
S tím radarem, bych do toho nerad tahal už toho kamaráda i pokud tam bude na těch kamerách-právě kvůli případným problémům s prodlužování víza atd....
Přemýšlím, že bych dal info jiného kuwaiťana, že to řídil, který už odjel zpátky do Kuwaitu:), ale co když budu na Té fotce já?

můžu jim to dementovat, že to byl prostě někdo jiný? Nj. ale oni budou pána obesílat do kuwaitu a za 60 dní mi dají SPRDEL?
Popravdě, (i když bych velice rád šel s tou birokracií do křížku), tak bych to měl nejraději co nejrychleji z krku, jelikož mám nyní velice moc starostí a rodinných fatálních problémů.
věřte, že jsem včera byl zakouslý tady asi do čtyř do rána...a pročítal jsem všemožné