Dobrý den Pánové,
obracím se na vás s prosbou o radu jak minimalizovat škody a popřípadě úplně zvrátit odebrání řidičáku. Poprosím další postup řešit neveřejně.
Stalo se:
Zastaven dvoučlennou motorizovanou hlídkou dopravní policie po 2 minutách cesty. Z prvu klasická kontrola, nějaké upozornění na sjetou pneumatiku a žádost o doklady. Předložil jsem doklady (ano řidičák byl chyba poněvadž jsou skupiny převážně zaplněné), kontrola dokladů v pořádku. Dotaz na alkohol a drogy samozřejmě jsem odpověděl že ne. Následně vytáhl drugwipe, že provedeme stěr. Řekl jsem že to neznám a odvětil, že to teď dávají všem. Oddrčel nějaké poučení, následně test rozbalil a proběhl stěr, v dalším okamžiku přiskočil druhý s alkoholtestrem. Dýchnul jsem 3.00 promile, policista překvapen a já taky (u 3 promile už sotva stojím). Před cestou jsem si vypláchnul hubu listerinem, proběhly další dvě zkoušky obě už s hodnotou 0. Během čekání na druhou zkoušku alkoholu se ale vybarvil pruh na drugwipe na AM/MF. Dál už jsem volal na ob*a*obaridicu.cz, doporučeno na krev nejet, nic nepodepisovat, s policií se dál nebavit. Že řidičák umí zachránit rychle. Popřípadě je možnost, že bych přišel pouze o skupinu v řidičském oprávnění na které jsem byl zastaven. Tomu se mi s odstupem moc nechce věřit a nehodlám vsadit na jedinou kartu. Nějaké poučení o krvi atd nejspíše proběhlo.
Dá se ta patálie na něčem zvrtnout ?