30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Nečitelná SPZ nabídka čistírna na 3měsíce  (Přečteno 386 krát)

pk202

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Nečitelná SPZ nabídka čistírna na 3měsíce
« Odpověď #30 kdy: 22 Dubna 2021, 23:49:48 »

Ano je.
Jinak na toho nadstrážmistra co podepsal ten protokol bych možná poslal stížnost protože podle videa jste se arogantně nechoval.
Nějak si ti vopičáci asi myslí, že kdo před nima nežmoulá čepici a nezaplatí radostně desátek, je arogantní.
IP zaznamenána

johncreek

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 23 Dubna 2021, 00:15:05 »

Ad audio záznam: Není to na námitku podjatosti/stížnost? Když tam úředník vyhrožuje "jo, devět měsíců, minimálně, těčka". Navíc zjevně obviněného zastrašuje tím, že o zkrácení případného trestu bude rozhodovat on. Následně dodá, že si situaci zhoršuje svým přístupem (tedy vedením obhajoby).
To se to machruje na obyčejného člověka. Zajímalo by mne, jak by takovej čůrák reagoval na advokáta, nebo opravdu znalého "právníka amatéra".
« Poslední změna: 23 Dubna 2021, 00:18:43 od johncreek »
IP zaznamenána
Všechny moje rady a tvrzení berte s rezervou. Jsem pouze nadšenec, nikoliv právník/advokát.

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 23 Dubna 2021, 06:47:00 »

V oznámení o přestupku se píše že to se mnou nebylo možno vyřešit na místě proto že jsem vyvolával konflikt a byl arogantní... Policistovi šlo o to čelní sklo,to jsem na místě vyvrátil nouzovým dojetím, úředník se tedy drží spz která byla na místě očištěna.
Z videa kde čistím spz arogance přímo čiší  :) pochopitelně mám cca 18min audio záznamu kde policii poskytuji maximální součinnost a na všechny jejich dotazy odpovídám, co chtějí to dělám
To že jsem jim nesedl jako člověk podle ksichtu mi moc nevadí mám to tak často  :D
Mám poslat podmět na gibs pro šikanózní přístup ? Z toho záznamu služební kamery si vystřihli jen kousek .... jako bonus se jedná o kameru policisty který se mnou přestupek ani neřeší
Úředník celou dobu slintal o tom že nějaký doručování písemností na Bahamy a další protahování zná velmi dobře ,z toho se dá soudit že jinou obranu než prodlužování doručování ani nezná .... vzhledem k tomu jak se začal chovat když jsem řekl že se nebudu vyjadřovat ho to asi dost sere, po žádosti o spis říkal “tři stránky spisu to budete mít na dlouhý jarní večery čtení “  ;D
« Poslední změna: 23 Dubna 2021, 07:15:03 od RSautoslužby »
IP zaznamenána