30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Nečitelná SPZ nabídka čistírna na 3měsíce  (Přečteno 374 krát)

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Nečitelná SPZ nabídka čistírna na 3měsíce
« Odpověď #15 kdy: 12 Dubna 2021, 22:07:48 »

Z Vás to leze jak z chlupaté deky... Tj. jste vjel na čerpací stanici (patrně za účelem tankování a/nebo nákupu) a než jste stačil zajet ke stojanu (nebo na parkovací místo), tak jste byl zastaven?
IP zaznamenána

pk202

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 12 Dubna 2021, 22:43:25 »

1) Přesně popište odkud jste jel a kde a jak Vás zastavili (jak daleko od počátku cesty)
2) Nahrajte sem, nebo přesně přepište ten záznam z průběhu kontroly,  je to velmi důležité. Krom jiného - prý jste nepředložit techničák - proč nebo si o něj neřekli ?
3) Pokuste se přesně vzpomenout co jste řekl tomu úředníkovi, jak jste zdůvodňoval nečitelnou značku a pokud možno co nejpřesněji jste mu ve své slabé chvilce povídal.

Pokud Vám tady někdo má pomoci, musíte pro to něco udělat. Každá chybící, pro Vás i zdánlivě zcela nepodstatná informace, může hrát zcela klíčovou roli a může rozhodovat mezi Vaším ježděním autem nebo na kole.

IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 12 Dubna 2021, 23:30:31 »

Pokusím se tedy o co nejpřesnější popis
V sobotu cca 8:00 ráno jsem vyjíždel z domova (Býšť-Bělečko) cca15km od HK na vjezdu do HK ( na čerpací stanici Eurobit ) stála tlupa policistů , jeden s plácačkou vždy vyběhl na silnici a plácačkou si kontrolované auto stáhl na čerpací stanici ke kontrole čestného prohlášení. Na pumpu bych nejel kdyby mi policista máváním nepřikázal odbočit ... Po zastavení proběhla kontrola čestného prohlášení a pak následovala kontrola auta, malý t.p jsem u sebe neměl, nahlásil jsem jmeno/datum narození majitele vozu a Ok. Po očištění spz odjíždím se slovy policisty “budete oznámen,můžete pokračovat v jízdě” . Poté tři týdny nic ,po přijetí zprávy do datové schránky jsem zavolal úředníkovi jestli je normální řekl jsem mu že když máme cesty na sračku tak snad nemůžou chtit aby tady jezdili čistý vylesteny auta a tim jsem hovor ukončil , úředník mi rekl ze mi da ten nejnižší trest ale ze pokud se budu bránit tak že k tomu bude muset přihlédnout a trest zvýšit (hovor jsem nenahraval)
Dodám fotodokumentaci stavu příjezdových cest k mému bydlišti (legálně se k domu dedá dostat jinou cestou než nezpevněnou polňačkou plnou bahna +výjimku ze zákazu vjezdu do lesa od starostky obce ,
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 12 Dubna 2021, 23:41:34 »

Úředník mi do telefonu řekl že fotky auta videl a že špína na voze a spz není čerstvá že je to zaschlej bordel , předpokládám že cokoli na svou obhajobu řeknu bude vyvracet touto frází o špíně staršího data
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 12 Dubna 2021, 23:46:42 »

Tak to úředník asi užil mozkové myšlení.

Získejte spis a směle do boje!
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 12 Dubna 2021, 23:54:59 »

Takže až půjdu na úřad tak s ničím nesouhlasit a jen si vyžádat spis ?
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 12 Dubna 2021, 23:59:11 »

Až půjdete na úřad tak se k ničemu nevyjadřovat (to není to samé jako s ničím nesouhlasit) a jen si vyžádat kompletní kopii spisu (zdůrazňuji kompletní; včetně úplně všeho co ve spisu bude). Pokud se na to necítíte, můžete zkusit poptat nahlížeče.
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 22 Dubna 2021, 09:43:02 »

Byla to jízda , vše nahráno na diktafon video z kontroly PČR mam spis také ... úředník agresivní skoro jsem se ho bál
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 22 Dubna 2021, 13:11:09 »

spis,automobil  byl vyfocen až po očíštění spz( úředník pustil videozáznam z osobní kamery policisty kde je špína vidět)
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 22 Dubna 2021, 13:16:22 »

.
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 22 Dubna 2021, 13:18:16 »

zvukový záznam z dnešního jednání můžu nějak poslat,pro ty kteří se tím zabývají to bude velice zajímavé  :)
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 22 Dubna 2021, 15:25:37 »

.
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 22 Dubna 2021, 16:03:07 »

https://uloz.to/tamhle/VApIbrRuiV1l#!ZJSyAmR2Zmx5ZQyzAGWuATWvLGp3ZTjkIzyFEytkETgdK2WzLD==
tady je videozáznam ze kterého se na úřadě posuzuje spz ,fotka před očištěním ve spisu není
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 22 Dubna 2021, 16:19:23 »

a tohle je ze dneška
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 22 Dubna 2021, 22:11:59 »

Jeste se zeptám zkušených, 5 pracovních dnů na vyjádření  je obvyklých ?
IP zaznamenána