30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Nečitelná SPZ nabídka čistírna na 3měsíce  (Přečteno 370 krát)

RSautoslužby

• Zobrazit profil
Nečitelná SPZ nabídka čistírna na 3měsíce
« kdy: 12 Dubna 2021, 20:38:38 »

Ahoj
Byl jsem v rámci kontroly čestného prohlášení zastaven a bylo mi zjištěno prasklé čelní sklo (prasklo po cestě a dojížděl jsem do nejbližšího servisu nebo místa kde bych mohl bezpečně odstavit vozidlo)
Dále nečitelná spz (na místě očištěno)
Fotky šli na úřad ,úředník mi po telefonu nabídl za spz 6měsíců s tím že až bude na půl trestu posuzovat žádost tak mi garantuje že mi papíry vrátí po 3 měsících
Aktuální situace je taková že se domů (obec,obytná zóna) dostanu jen lesní cestou cca 3km na vyjímku od starostky obce (písemnost vydána na obecním úřadu) zbytek cest odfrézován a dělá se nový asfalt (neprůjezdné a označeno zákazem vjezdu)
Obhájím to nebo jim to mám hned odevzdat a koupit kolo  :D
Pokud si chce někdo tohle vyřešit na méÚ Hradec králové nebude škodný
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Nečitelná SPZ nabídka čistírna na 3měsíce
« Odpověď #1 kdy: 12 Dubna 2021, 20:44:22 »

Snad nechcete odevzdávat na základě telefonátu. Pro příště se s úředníkem ani jiným parazitem po telefonu nevybavujte. Máte ten telefonát alespoň nahraný?

Přišlo Vám něco oficiálně (datovou schránkou, doporučeným dopisem)? Jak moc ta značka byla nečitelná?
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 12 Dubna 2021, 20:48:48 »

Snad nechcete odevzdávat na základě telefonátu. Pro příště se s úředníkem ani jiným parazitem po telefonu nevybavujte. Máte ten telefonát alespoň nahraný?

Přišlo Vám něco oficiálně (datovou schránkou, doporučeným dopisem)? Jak moc ta značka byla nečitelná?

Ano přišla pozvánka na 22.4.2021 ,značka byla nečitelná na cca 5m až anonimizuji oznámení a předvolání tak to sem dám
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 12 Dubna 2021, 20:54:00 »

Necitujte bezprostředně předcházející příspěvek, snižuje to přehlednost. Díky.

Pozvánka zcela jistě nepřišla. Co přesně přišlo? (já vím, že to vypadá jako buzerace a slovíčkaření, ale používat pojmy přesně je fakt důležité)

Značka byla znečištěná? Výrazně více než auto samotné?
IP zaznamenána

Medojed

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 12 Dubna 2021, 20:55:48 »

...garantuje že mi papíry vrátí po 3 měsících...

Není to už na nějaké trestní oznámení? Jak to může garantovat? I kdyby po třech měsících RS zažádal o vrácení, budou to další týdny navíc, tedy >3 měsíce.
I když samozřejmě ten zmrd je nepostihnutelnej, protože "vrátí po 3 měsících" se dá vyložit i jako "od 3 měsíců dál".
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 12 Dubna 2021, 21:00:00 »

Omlouvám se ,přišlo “oznámení a předvolání”  spz znečištěna stejně jako zbytek vozu, jarní déšť+ bahno na silnicích
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 12 Dubna 2021, 21:02:31 »

Celou akci policistů mám nahranou na Diktafon v telefonu, včetně očištění spz a slov policisty “můžete pokracovat v jízdě “
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 12 Dubna 2021, 21:05:03 »

Oznámení o zahájení řízení a předvolání k ústnímu jednání? Hoďte to sem v anonymizované podobě.

Pokud došlo ke znečištění RZ během jízdy, mělo by to být hratelné. Ale jestli bylo auto jinak čisté a na značku evidentně úmyslně nakydané bahno, bude to horší. Fotku asi nemáte, co?

Za diktafon píši plusový bod, co ten telefonát s úředním parazitem? Ten nahraný nemáte? Volal úředník (kde na Vás vzal číslo?) nebo jste mu volal Vy (proboha proč?)?

Jde o papíry, přesouvám do neveřejné sekce.
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 12 Dubna 2021, 21:12:40 »

Auto bylo špinavé celé( jízda polní cestou domů) úředníkovi jsem volal já v záchvatu naivity že i na měÚ pracují lidé kterým spinava spz příjde absurdním důvodem k odebrání ŘP (omyl)

Zahájení prestupkového řízení
« Poslední změna: 12 Dubna 2021, 21:14:16 od RSautoslužby »
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 12 Dubna 2021, 21:24:10 »

.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 12 Dubna 2021, 21:29:09 »

Fízlové kontrolovali čestná prohlášení na čerpací stanici? Zkuste tu celou příhodu trochu blíže popsat.
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 12 Dubna 2021, 21:37:07 »

Ano vjezd do HK hlavní tah Hradec kralove/Olomouc
Ráno start do hk pro díly vjezd do města 4x policista 2xvoják předloženo čestné prohlášení (vse Ok)
potom 2 policisté pobíhající kolem auta... na můj dotaz zdali jsme přešli k silniční kontrole mi bylo odpovězeno že ano ... doklady ,prasklina na okně kecy o spz atd atd .... po 30 minutách jsem byl propuštěn (po očištění spz)
Stk platná ,stav auta vizuálně nicmoc ( auto přítelkyně šrámy z parkovišť atd) zašpiněno jako každé druhé auto co jezdí mimo město v zimě ...
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 12 Dubna 2021, 21:39:05 »

Kluci v uniformách ( 26-30let) se chtěli po někom po ránu povozit , choval jsem se nad míru slušně..
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 12 Dubna 2021, 22:04:22 »

To samotné zastavení proběhlo na čerpací stanici? Nebo Vás zastavili někde na hlavní u čerpačky a pak Vás tam stáhli? Nebo jste se na čerpací stanici vůbec nevyskytovali?
IP zaznamenána

RSautoslužby

• Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 12 Dubna 2021, 22:05:45 »

Na pokyn policisty s plácačkou jsem odbočil na čerpací stanici kde to proběhlo
IP zaznamenána