30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 3 4 [5]

Autor Téma: [LOST] Motorka zepředu vs Ramer  (Přečteno 1731 krát)

Kohlstein

• Zobrazit profil
Re:Motorka zepředu vs Ramer
« Odpověď #60 kdy: 17 Srpna 2021, 17:23:39 »

Námitky prý ať si strčím někam
IP zaznamenána

Kohlstein

• Zobrazit profil
« Odpověď #61 kdy: 17 Srpna 2021, 17:25:40 »

Společensky nebezpečného je třeba ztrestat
IP zaznamenána

Kohlstein

• Zobrazit profil
« Odpověď #62 kdy: 18 Srpna 2021, 21:13:46 »

Takže co teď ? Vypadá to, že musím parazitům poslat do půlky září 3 tácy.
Existuje ještě nějaká možnost jim to znepříjemnit? Stížnost na tu Strakovou bych asi dokázal vrhnout na papír.
IP zaznamenána

johncreek

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #63 kdy: 18 Srpna 2021, 21:44:56 »

Další možný krok je správní žaloba, ale tam by asi bylo dobré mít nějaké dobré argumenty, jinak by to byly další vyhozené peníze.

Alternativou zadarmo se jeví žádost o přezkum adresovaná SO3. Sice z toho téměř s jistotou nic nebude, ale proč to nepodat.
IP zaznamenána
Všechny moje rady a tvrzení berte s rezervou. Jsem pouze nadšenec, nikoliv právník/advokát.

Kohlstein

• Zobrazit profil
« Odpověď #64 kdy: 23 Srpna 2021, 22:50:42 »

K tomu placení pokuty potřebuju poradit.
V rozhodnutí Strakové z města z 9.6. je psáno zaplatit do 30 dnů po nabytí právní moci. Odvolal jsem se a převzal poštu z kraje 16.8.2021 - tohle je tedy datum nabytí právní moci? Nebo mi musí z města ještě poslat nějaké lejstro s příkazem?
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #65 kdy: 23 Srpna 2021, 23:10:18 »

Rozhodnutí SO1 nabylo právní moci doručením rozhodnutí SO2. Tedy platba je 30 dnů od doručení rozhodnutí SO2.
IP zaznamenána

Kohlstein

• Zobrazit profil
« Odpověď #66 kdy: 24 Srpna 2021, 12:42:51 »

Díky. A díky za všechno předtím. Sice se nezadařilo, protože jak se zdá, tak pokud nedojde na nějakou závažnou procesní chybu, tak si správní orgán udělá s kým chce co chce.
Nezkušený naivka jsem na to nebyl připravený. Možná to chtělo to toho odvolání opravdu napsat tisíc konkrétních důvodů navíc, ve kterých by se musel zmr. Gregor hrabat, ale jak se lze v jeho zdůvodněních dočíst, presumpce viny je jasná a k odmítnutí argumentů obviněného poslouží cokoliv. Ale zase mám za ty prachy pěkný spis a ponaučení pro příští možné setkání s fízly a parazity.
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 3 4 [5]