Zdravíčko vespolek,
Cca před měsícem mi přišla výzva k zaplacení z MHMP za parkování na modré zóně (P7) - samozřejmě odignorováno. V pátek a dnes na mě čekaly další dvě výzvy, tentokrát ovšem z P3.
První dotaz míří na to, zda když jsou poslední dvě (Praha 3) pokuty na popud fotek ELTODA z rozmezí cca 10 h (22. a 8.) na (pokud si dobře pamatuji) totožném místě, ačkoli souřadnice se maličko liší, zda je rozumné dojít na úřad, omluvit se a zkusit udělat psí oči na paní úřednici, poprosit o odpuštění, jelikož jsem stěhoval (což je pravda), případně zaplatit jednou 500,- a mít to z krku. Tohle ignorovat asi moc nemá cenu, jelikož P3 je poměrně razantní a neodbytná co se týče modrých zón, pokud jsem to zde správně vyčetl (?). V rámci co nejvyjebanější efektivity samozřejmě řeší každý přestupek jiná úřednice. T
Druhý dotaz míří na to, zda je možné, že se informace o případném zaplacení na MČ dostane až k magistrátu. Někde jsem tady četl, že jak jednou zaplatíte, tak už se následně tolik neštítí pokračovat v řízení i po ignoraci výzvy a rád bych se tomu vyhnul.
Díky za odpovědi