Zdravím, předem se omlouvám za dlouhý text, ale nejde to jinak

stal se mi následující příběh: jednoho večera jsem zaparkoval své auto v zóně zpoplatnění veřejného prostoru pro rezidenty nebo jak se oficiálně jmenují modré zóny, kdy toto omezení ve využívání veřejné komunikace platí jen pracovní dny, přes noc ne. V noci mi přišla zpráva z práce, že jsem měl týden předtím být v kontaktu s covid pozitivním kolegou a že jsem v karanténě. Jinak bych s autem ráno, dalece před začátkem platnosti omezení, odjel do práce. Nakoupeno jsem měl, stabilní internet taky, nebyl důvod nařízenou karanténu nedodžet. Jenže zatímco jsem doma makal na zplošťování křivky, bylo mi městkou příspevkovou organizací na pokyn zaměstance MP uloupeno auto. Samozřejmě jeho přeparkování nebylo technicky možné, v karanténě sice smíte nakoupit nebo venčit psa, ale žádná výjimka na přeparkování auta není, stejně tak na kontakt mě jako potencionálně nakaženého s jinou osobou kvůli předání klíčků od auta, ORV a zelené karty, bez kterých nelze řídit. Dále jako provozovatel mám zákonou povinnost zajistit dodržování pravidel s mým vozidlem, což mi soudruzi z ÚS vysvětlili, že mám dělat tak, že si rozmyslím, komu auto svěřím. Prostě to nešlo.
Nějaký čas uplynul, mně se neskutečně ulevilo, že mi vyšel negativní test a vím, že jsem zdravý, auto mám zpět, na odtahovém parkovišti jsem nic nezaplatil, uznání dluhu nepodepsal, mám jen protokol. Na něm se píše, že o odtahu z neznámého důvodu (není tam zaškrtnuté žádné políčko) rozhodl sameček nebo rozhodla samička mestského strážníka zaměstaneného u ..... vlastně nevím, kde, nejspíš MP Praha, ale říkám si proč by na základě nějaké smlouvy o loupení a dělbě kořisti nemohl(a) být třeba z Děčína..to jsem odbočil.
Každopádně protože ač botiček jsem dostal v době, kdy jsem pracoval v centru, nespočet, odtah je to můj první, takže dotazy:
Kam se dá podat nejaké odvolání proti rozhodnutí o odtahu, či jakou ten akt má formu (minimálně z důvodu nepřezkoumatelnosti?) ? Jak to má vypadat a jaké jsou možnosti?
Aby bylo jasno, tak počítám, že těm šmejdům zaplatím něco přes dvojku, na to určitě znají všechny mezery v zákonech a využívají pravnický kličky dost dobře a já budu tahat za kratší konec provazu, budu to brát jako další z X poplatků a brečet nebudu, člověk si prostě před zloději musí hlídat majetek pořád, to se stává, nicméně jim to nechci dát zadarmo z principu. Děkuji za případné odpovědi