hh: moc děkuji, jsem rád (dodává mi to víc klidu) že máte stejný názor jako můj advokát který říká že by teď taky podání vysvětlení odmítl.
Přistoupil jsem po dohodě s advokátem na jeden nabídnutý termín a pujdu tam s ním (biť to bylo domluvené telefonicky, ale nechci zbytečně dělat problémy ať opicajt nemá záminku že jsem se nechtěl dostavit, to by mi asi moc nepomohlo).
Mám sice neoficiální zprávy z nemocnice že PČR už tam byla se ptát na stav a připadně vyslechnout cyklistu. Ten je zatím v polospánku ale obávám se že by jim nic neřekl i kdyby nebyl.
Doktorovi vykládali že to řeší jako přestupek, což mi přijde po víc jak týdnu kdy je cyklista na ARO trošku dost divné. (protože na místě nehody tam jeden policista vykřikoval že to je jasný že jsem viník)
Ale policie si může říkat co chce, ale po mnoha zkušenostech ji nelze moc věřit.
Takže jim nebudeme teď dávat žádnou munici kterou by mohli požít v dalším šetření a před výslechem u trestního řízení uivíme co májí ve spise.
Mike: ano, tak to budeme dělat(počkáme co bude ve spise). S datovkou je budem prudit až po odmítnutí podání vysvětlení.