30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Nehoda se zraněním  (Přečteno 638 krát)

gogobrno

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Nehoda se zraněním
« Odpověď #15 kdy: 21 Září 2020, 23:31:54 »

hh: moc děkuji, jsem rád (dodává mi to víc klidu) že máte stejný názor jako můj advokát který říká že by teď taky podání vysvětlení odmítl.
Přistoupil jsem po dohodě s advokátem na jeden nabídnutý termín a pujdu tam s ním (biť to bylo domluvené telefonicky, ale nechci zbytečně dělat problémy ať opicajt nemá záminku že jsem se nechtěl dostavit, to by mi asi moc nepomohlo).
Mám sice neoficiální zprávy z nemocnice že PČR už tam byla se ptát na stav a připadně vyslechnout cyklistu. Ten je zatím v polospánku ale obávám se že by jim nic neřekl i kdyby nebyl.
Doktorovi vykládali že to řeší jako přestupek, což mi přijde po víc jak týdnu kdy je cyklista na ARO trošku dost divné. (protože na místě nehody tam jeden policista vykřikoval že to je jasný že jsem viník)
Ale policie si může říkat co chce, ale po mnoha zkušenostech ji nelze moc věřit.
Takže jim nebudeme teď dávat žádnou munici kterou by mohli požít v dalším šetření a před výslechem u trestního řízení uivíme co májí ve spise.
Mike: ano, tak to budeme dělat(počkáme co bude ve spise). S datovkou je budem prudit až po odmítnutí podání vysvětlení.
IP zaznamenána

gogobrno

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 06 Října 2020, 20:11:50 »

malý update:
a) proběhlo podání vysvětlení, za přítomnosti advokáta. Policajt si neustále pletl podání vysvětlení a vyslech jak v poučení tak v komunikaci tak v pisemné správě.(na což byl upozněn jak advokatem tak mnou)

b) pravděpodobně v návaznosti na to že jsem nemluvil na místě ani na služebně (nenechal jsem se vytěžit) PČR rozjíždí zajímavou hru.
Protože jedinný legální kontakt mám jen na vnučku toho pána, tak ji právník zavolal jestli by nesprostředkovala kontakt s rodinou.
Ta mu řekla že to předa a že jim na PČR řekli že jsem o pána nestaral a místo záchranky jsem volal právníkovi.
Což je lež jako věž. Protože po zastavení jsem se rozběhl k pánovi u kterého už byla paní z auta jedoucího za mnou která už měla záchranku vytočenou a z dalšího auta doběhl človek který o sobě tvrdil že jezdí s rychlou a pána se ujmul ja hned potom volal policii ČR abych nahlasil nehodu(to vše se dělo v prvních 2-3 minutách po nehodě a předpokládám že záznamy z 155 a 158 jsou evidovány i s časy a jmény)
Ano s právníkem jsem mluvil ale až asi za půl hodiny a to byl pán už dávno v sanitce na cestě do nemocnice.
Takže proč PČR dělá takové věci? Aby jestě více ublížila rodině a nasrala ji? Aby timto zabranila pokusu o vyrovnání před obviněním?
Jsem vážně zvědav co se dozvím ze spisu po obvinění, a co bude v úředním záznamu za bludy.

To je asi pro dnešek vše.
IP zaznamenána

pk202

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 06 Října 2020, 20:47:47 »

Tak to víte, nenechal jste se oholit a zkoušíte na ně triky s právníkem. To bytostně nesnášejí, protože se cítí po tlakem.
IP zaznamenána

gogobrno

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 06 Října 2020, 23:31:39 »

Bohužel je to jen z doslechu tak se proti tomu nedá bránit, třeba stížností.
IP zaznamenána

gogobrno

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 15 Ledna 2021, 22:27:42 »

Přidávám malý update.
Takže přidávám další vymrdy pardón nestandartní věci Naší milé PČR.
Na dvou podáních vysvětlení jsem zatím odmítl vysvětlení podat. (na radu advokáta, a na obou byl přítomen)
Přesto ma PČR jasno o viníkovi, i když si myslím že jim zřejmě cyklista toho příliž neřekl.
Na dotaz VZP jim PČR zdělila že jsem nehodu způsobil já protože jsem se plně nevěnoval řízení  vozidla a nesledoval situaci v provozu na pozemní komunikaci.
Přesto že cyklista měl na řidítkách naložený dvě tašky s 20kg jablek tak naprosto přesně ví že jsem na vině jen já.

Další "nestandartní" věc se udála dnes.
V místě kde mám doručovací adresu se dnes okolo 18té hodiny dostavila dvojce listonošů v policejních uniformách, a sháněli se po mě.
K mé smůle jim jedna madam sdělila kde mě najdou.
No když mě tedy našly tak mi osobně předali obálku s červeným pruhem v které bylo předvolání sprostého podezřelého.
Na můj dotaz proč to prostě neposlali normálně poštou nebo do DS jen pokrčili rameny.
To jsem pochopil až po otevření protože termín je za 6 dní, což by poštou ani datovkou rozhodně nestihly.
Takže 5 měsíců lážoplážo a teď najednou honem honem.

Začínám z toho mit dost divný pocit.

konec hlášení.
IP zaznamenána