Jaký sou vlastně východiska při takovým předvolání na ouřad a jiný vopičárny? Jednak mezi tu pakáž pokud možno nelezu, protože se mi normálně vodvírá kudla v kapse, ale dyž už, tak si beru štít, to je takový to vlk se nažral, protože stejně to je akorát buzerační kokotina s nulovým vlivem na cokoli. Naposled nicméně nějaká hvězda, co čerstvě vylezla ze školy a ještě jí nezaschl ani inkoust na diplomu (tzn. mladší než já tvl) a už ju nasadili na kriminálku, dělala důležitý ramena a že jako mě neveme a mám dojít jindy, takže sem ji vodkázal na to, že jí seru na nějaký kecy v SMSkách a nech mě předvolá podle zákona a pokud mají nějakej špeciální režim, tak uvede všechno písemně tak, aby to bylo přezkoumatelný.
Takže dorazila výzva k podání vysvětlení podle zákona vo opicii, klasika, a že jako náhubek „dle MZDR 15757/2020“.
Pokud nějaký jejich pitomý náhubky odmítám (a navíc empiricky mám vyzkoušeno, že s řadou z nich není možno vůbec existovat, anžto způsobují tak akutní zamlžování brejlí, že se můžu po pěti sekundách zabít na schodech), co se jako vůbec může dít? Dostavím se, zase mě pošlou do prdele, že nemám náhubek? Dají mi pokutu, že nemám náhubek? Ale já sem tam jít nechtěl a o své vůli sem tam nešel, byl sem předvolán zcela nezávisle na své vůli.
Pokud se vomluvím s ohledem na to, že náhubky nenosím, tak si s tím vytřou prdel, nebo mě předvedou…a náhubek mi nasadí násilím nebo co jako?

Votázky, samý votázky!
P.S.: je zvláštní, že trestní řád ani zákon o opicii nijak neřeší lhůty předvolání, zatímco správní řád ukládá zpravidla nejméně 5 dní…

P.S.2: chcou mimo dokladu totožnosti taky průkaz pojí-štěnicovny, na to jako mají nárok podle čeho? zákon o opcii, trestní řád nebo jakejkoli jinej předpis může po předvolaným požadovat průkaz pojí-štěnicovny? já o ničem takovým nevím - je to důvod pro odmítnutí takovýho předvolání jako zjevně nezákonnýho?