S tím OSPODem to nebylo za naší přítomnosti, synovi jsme řekli ať prostě řekne, že nebude vypovídat. A týkalo se to právě toho mého obvinění z ublížení na zdraví a omezování osobní svobody.
Jinak známá osoba je, i státním zástupcům, velice policii obvodnímu oddělení. Jsme 15K město. Spor se SVJ dotáhl k NSS. Něco vyhrál, většinu prohrál. Teď při každém jednání družstva tam máme pro jistotu právníka nebo notáře

Nejhorší je, že to byly formální věci, né žádné materiální problémy. Jako jediný v baráku nemá plastová okna

Bydlí v bytě pod náma , navíc už bydlí většinou jinde takže (to je další epizoda vyhledává majetné vdovy

) netopí , ale chodí to tam kontrolovat a vyhledávat konfliktní situace.
Už nás to právě přestává bavit, ale nechceme to ignorovat jak ti starší nájemníci spíš se mu postavit, a právě proto po nás zároveň jde.
Příklad. Šel jsem se psem dětma ve všední den dopoledne po mostě vedle silnice č. 11 (dokážete si představit ten provoz, svědky) říkám mu čau xxx šli jsme od sebe metr on schválně šel tak aby do mě narazil během sekundy ramenem , ja jsem vybočil ač mám 100kg on tak 60 až kvíkl pes kterému jsem šlápl na nohu, byli tam svědci, říkám mu co děláš. Druhý den policie, že jsem do něj schválně vrazil ramenem. Samozřejmě svědky nepřizval , policie to překlopila na přestupek, správní orgán to shodil , odvolání na kraj, znovu shozeno. A tak je to co 14 dnů