Neprotiřečí si voni nějak?
A autoškolu dělal jak, když byl jako popelář první den za volantem náklaďáku?
… Pokud řidič náklaďáku první den vzal někoho v "mrtvém úhlu", je to samozřejmě chyba, ale naprosto běžná a začátečnická.
Jinak to je hezký, že každej občas dělá chyby, nicméně je rozdíl mezi občas někdo a mezi každej den davy. Plus pak tady nejsou chyby, ale záměrný účelový vymrdávky, třeba tady to sraní se někam, kam nemá co dělat (a bez blinkru, a i s ním to je pořád přestupek na jízdě v jízdních pruzních, ale todle nikdo nevymáhá, to není vražedná rychlost co zabíjí). Poslední dobou v něčem takovým jezdit je fakt maso, protože to je samej dement a lopata, jenom támdle jedou dvě vedle sebe.
Jinak souhlas s motoosman, v Pze a tunelech obzvlášť je tak hutná doprava, že na lopaty, co neumí ovládaj svůj píčovskej střep, tady fakt není místo. Naučte se s tím jezdit někde na parkovišťu a pak lezte do takovýho provozu. Nevím jestli větší sračka je něco, co chcípne v nízkejch otáčkách, nebo větší idiot člověk, kterej provozuje motor v rozsahu pod 1500. Páč sice to je kurvení motoru a chápu, že si výrobce kryje prdel, ale to může dělat stejně, jako to dělá s přetáčením - bude to logovat a při reklamaci to zákošovi omlátí o hlavu, že si to zmrvil von sám. Ale prostě ten motor musí furt jít, dokud nepadne někam pod volnoběh, protože přesně tydle kriticky nebezpečný situace to pak dělá. Pár motorama sem si prošel a ať to bylo cokoli, pod 1500 (a to mnohdy i na jedničku) to bylo nepoužitelný a netáhlo to absolutně vůbec. Na domácí tojotě časem padly volnoběžný otáčky na 600 (to podle mě teda není normální stav, i když vím, že
pozdější motorizace už to tak mají standardně) a s tím se nedá ani rozjet, to nemá výkon ani na pohnutí s autem na rovince, takže člověk to musí napřed vytočit a pak se může rozjet. No na zabití. Pokud se to náhodou stane, tak nečekám na nějaký startovací procedůry a okamžitě to natáčím znova a pálím pod plynem dopryč, nebudu zdržovat ani čekat, až mě někdo nabere, jak tady mistr, co chrápe a pak si nevšimne, že kvůli němu se tam zbourala celá kolona.
Mě takovej krám někdo strkat, tak zcela jasně buď to nechá naprogramovat tak, aby se to chovalo jako normální auto (volnoběžný otáčky 900-1100, úsporu 0,3 l/hod. při popojíždění v kolonách, kde to stejně žere 15+/100, ať si strčí do prdele), nebo ho zpucuju tak, že to v životě neviděl, na pětníku se votočím a jdu jinam. To samý i jak mi vyprávěli týpci jak se dělá v Amazonu - todle na mě zkoušet, tak ten shitstorm neviděli, kreténi. Ať si tam menežment vyprdcanej, co todle šméčko vymejšlí, sám navlíkne ty skafandry na sebe a jde si po baráku tajtrlíkovat sám, nemám důvod ze sebe nechávat dělat píčuse, když se práce válí na ulici. A rozhodně nebudu todle hovno dál předávat všem nezúčastněnejm vokolo. Nebejt operátoři jako t4455 z bláta, tak je jasná zpětná vazba k výrobcům, co si mají strčit někam, jenže tady každej vohne hřbet a drží hubu a pak za něj trpí ostatní.
Zdá se mi, že politická korektnost dorazila i sem, každej je chudáček, co to neumí, je špatnej vyspinkanej, je tam první den, bláblá, tak se kolem něj má chodit po špičkách? Leda hovno, vážení, lidi chyby dělají, ale to neznamená, že je správně neoznačíme za debily a nebudeme vytvářet tlak na to, aby se zdokonalovali a chyby nedělali. Tím co předvádíte se naopak nynější stav prohlubuje, to je pozitivní zpětná vazba, a situace je každej den horší. Nalejme si čistýho vína, jsou jedinci, kteří prostě opravdu nemají na to (nemyslím, že nejsou ochotni, ale skutečně nejsou schopni) se naučit vozidlo ovládat tak, aby v nynějším provozu mohli fungovat. Když už systém, co si hraje na formalismus a to, že do provozu pouští jen operátory skutečně schopný, ve výsledku pak na silnici pustí skoro kohokoli, tak mají mít furt oni nebo jejich okolí soudnost (a ohleduplnost), a do toho provozu prostě nelézt. Kupodivu takoví ještě taky jsou.