Uvedu některé bláboly a lži pana freitaga na pravou míru.
Takto to ostatně bylo ve všech případech s kterými jsem chtěl poradit. Naprosto nulový zájem.Jednu věc nám předal ve fázi podaného odvolání. Kraj rozhodnutí zrušil a vrátil k novému projednání. Samozřejmě jsme byli připraveni to dál řešit, ale SO1 to nechal vyšumět do prekluze.
Neexistoval tedy jediný úkon, který bychom v dané věci mohli udělat. Druhou věc nám předal ve fázi vydaného příkazu (20.1.2018 nám předal příkaz vydaný 20.11.2017), další úkony si opět řešil sám a
nejevil žádný zájem o jakoukoliv spolupráci, ani ji nepožadoval. Přesto mu na jednotlivé dotazy byly poskytnuty obsáhlé konzultace.
No a o třetím případu jsme si už psali výše.
Služba je za ty prachy naprosto zbytečná, neudělají za vás nic víc než zvládnete sami, nebo se dočtete zde na fóru.Zajímavé, že ostatní uživatelé takovou zkušenost nemají. Mimochodem,
jak může posuzovat, co uděláme nebo ne, člověk, který po nás nikdy nic udělat nechtěl. Neuděláme nic víc, než zvládnete sami, tvrdí člověk, který nezvládl podat odpor, umírám smíchy
Všechny tři případy, kde jsem žádal jejich pomoc (spíše jen radu), byly dle nich ztracené.Lež, nic takového nezaznělo krom toho třetího - a ten ztracený je.
Takovejch beznadějně ukončenejch případů už jsem měl několik a většinou to dobře dopadlo. Když se chce, vždycky jsou nějaké možnosti.To jsou naprosto obecné a bezcenné bláboly. Pokud se zmešká úkon a neprokáže se objektivní překážka, která podateli bránila úkon učinit (a musí ji prokázat, ne pouze tvrdit), tak je šance nula. Na příkazu, který byl vydán naprosto v souladu se zákonem, není ani co přezkoumávat. Ostatně - jak jsme panu freitagovi marně vysvětlovali, za situace, kdy ignoroval výzvu k uhrazení určené částky a nesdělil řidiče, stejně neměl šanci na obhájení (81 na 50 automatizovaný radar) a i kdybychom nějakým zázrakem dosáhli pokračování řízení, tak by jediným výsledkem (kromě mrhání časem) bylo navýšení nákladů za správko o 1000,- Kč. Pan freitag bohužel neumí přijmout prohru, kterou si zavinil sám, a akceptovat aspoň minimalizaci škod.
Nicméně dle nezaplatim.cz je věc vyřešena a odpověděli pouze složenkou na další období, ačkoliv mám službu ještě měsíc zaplacenou.Složenkou? My složenky fakt neposíláme

Ano, pan freitag měl (už nemá - asi před 12 hodinami žádal o okamžité zrušení účtu a smazání všech údajů, s takovou amnézií se nedivím, že zapomněl i podat odpor

) předplatné do 22.8. (takže ne měsíc, ale 19 dní) a přišlo mu standardní upozornění jako komukoliv jinému, že 22.8. mu vyprší předplatné a pokud chce a má zájem o prodloužení, tak ať do tohoto termínu uhradí platbu. Když ne, tak ne, pak samozřejmě smlouva končí, žádný problém. Taková drzost, vyrozumět klienta o možnostech

No, naštěstí tady už nic prodlužovat nebudeme.
Doufám, že se pan freitag už dostatečně vyplakal a nebude mě nutit tady dál vyvracet ty jeho lži a bludy.