Také přidám svou zkušenost s jižní spojkou. V době, kdy jsem ještě neznal toto fórum, jsem obdržel pokutu z kamerového systému s tím, že jsem jel rychlostí 104km/h po odečtení 99km/h. Dorazil sem poslušně do korunní, ačkoliv na fotce sem nebyl poznat, jelikož se do kamer neusmvám, bylo mi řečeno, že pokud se přiznám čekají mě dva body a 800kč. Bohužel to bylo hned po skončení osoby blízké,resp. možnost nebýt sankciován, do té doby sem nedostal jedinou pokutu

Zjistil sem, že je jedno jestli mezi dvouma kamerama na párset metrech jedete předpisově, protože oni měří i mezi měřenými úseky! Jinak řečeno, pod kamerama sem jel slušně a k dalšímu úseku dojel rychle... PS: kdybych se prý nepřiznal, nemusel sem dostat body, ale jen pokutu.. po tomto zjištění sem měl chuť policajtovi za okýnkem zakroutit krkem..
PS2: Na projíždění mezi pruhy už mi taky byl dán typ, od jednoho týpka co mě svezl v báwu a udělal mi tím radost:)) ale nevím jak to může fungovat, i jedna kamera vidí do druhého pruhu, leda by tam bylo automaticky dané místo kde to má číst spz a pokud by se to nepovedlo tak by to ani nevyhodnotilo přestupek..