nečetl jsem článek celý, ale už jen to, aby bazar zasahoval do změny legislativy a tím si zlepši prodej mi přijde dost nechutný..
na druhou stranu, mám kamaráda v bazaru, teď už druhém a jeho slova jsou taková, že lidi peníze maji a pro auta za 30-80tis moc lidí nechodí, spíš frčej ročky a operáky...prý se také dost změnilo uvažování lidí a ti, kteří před pár lety museli jezdit A8, 750i, S-klasse byť né uplně novou apod., nyní prostě raději sednou do superbu, či passata a peníze využívaj jinak.. né samozřejmě všichni, to by auta nebyla vidět. tohle vyjádření se týká obecně střední třídy
pak jsou tu stále lidé, kteří si nemůžou dovolit ani novou fábii a jdou pro auto klidně 20let starý, ono totiž kolikrát bude jezdit dýl než ta fábie. ale nutit lidi, aby si kupovali nový auta tím, že se zavedou "eko" výpalný a chtít znepříjemnit dovozy, to může jen vypatlanej zmrd. kdyby ti lidé měli na novější, patrně by si ho koupili už dávno. Takhle je akorát donutí být bez auta, což je vlastně to nejhorší, lidi co nemaj na nové na to doplatí dvakrát, týká se jich totiž právě i debilní eko výpalný, zatím co lidé mající na úplně nové, ušetří za stk protože po 3 letech si koupí zas nové a eko je taky nezajímá.. ale život není fér