30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 6 7 [8]

Autor Téma: Značka - asi ji dobře nechápu  (Přečteno 5346 krát)

Hanni

• Zobrazit profil
Re:Značka - asi ji dobře nechápu
« Odpověď #105 kdy: 09 Října 2018, 06:48:09 »

Takže v podstatě nyní stačí označit někoho jiného a je hotovo?
IP zaznamenána

2M

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #106 kdy: 09 Října 2018, 10:30:20 »

Jde o to co přesně jste zatím v řízení řekla.. jestli a jak jste potvrdila že jste tam ten den zaparkovala.

Jiná možnost je argument že pro přestupek není podstatné jestli to místo papírově je křižovatka, ale jestli řidič mohl a měl vědět že to je křižovatka.
Místo není značené jako křižovatka a na pohled nevypadá jako křižovatka a od řidiče nelze požadovat aby studoval pasporty všech komunikací po kterých plánuje jet.
IP zaznamenána

Hanni

• Zobrazit profil
« Odpověď #107 kdy: 09 Října 2018, 11:25:54 »

V první řadě mi jde o to, že jsem přesvědčena o své nevině, ale pokud není jiná možnost jak vyhrát... Jelikož paní na magistrátu je opravdu mimo realitu a jde jí jen o to jak vytřískat peníze. Jinak si nedovedu vysvětlit proč to tak natahuje, ale spíš asi nemá dočeho píchnout tak prohledává různé pasporty ulic, jelikož ona sama je určitě nosí v kabelce a při parkování si je prohlíží :-), toť vše.
Pokusím se dohledat, co jsem přesně v řízení řekla ve spisu.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #108 kdy: 09 Října 2018, 11:29:26 »

Myslel jsem něco jako "Nejsem osobou, která v tomto místě vůz zaparkovala. Ve správním řízení nepadl žádný důkaz, že bych právě já měla být onou řidičkou." ... samozřejmě pokud platí má domněnka, že takový důkaz skutečně neexistuje. Pokud by přiznání zaznělo u podání vysvětlení, nemělo by to ničemu vadit.

Pak by patrně následovala sprdelní výzva provozovateli. Pokud se věc stala po 1.7.2017, mělo by stačit nereagovat. Pokud před a ještě to není dva roky, pak by se hodilo udat Helmuta nebo lépe jiného řidiče, který se k přestupku rád dozná, jelikož už je stejně promlčeno.
IP zaznamenána

2M

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #109 kdy: 09 Října 2018, 16:22:14 »

Číkus:
V prvním kole řekla že stála před značkou a ani pak to parkování nezpochybnila.. a tak to prohlásí za účelové když nebude mít důvod proč to neřekla už dřív.

V první řadě mi jde o to, že jsem přesvědčena o své nevině

Ale úřad chce vybrat pokutičku.. to že jim to vysvětlíte a přesvědčíte je o své pravdě nefunguje.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #110 kdy: 09 Října 2018, 16:32:55 »

2M> Ale to přiznání je jen a pouze v záznamu o podání vysvětlení, ne? Nebo jsem něco přehlédl?
IP zaznamenána

Hanni

• Zobrazit profil
« Odpověď #111 kdy: 11 Října 2018, 07:38:24 »

Tak jediné "přiznání" padlo opravdu u podání vysvětlení a to takto: S přestupkem nesouhlsím, jelikož jsem nestála v úrovni značky, nýbrž před ní. Nikomu jsem ve vyjetí nepřekážela.
« Poslední změna: 11 Října 2018, 10:32:32 od Hanni »
IP zaznamenána

2M

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #112 kdy: 11 Října 2018, 09:48:41 »

Já myslím že je lepší počítat že novou výpověď označí za účelové tvrzení.. a zdůvodnit proč s tím přicházíte až teď.. třebas tak že jste tam opravdu parkovala, ale jindy než ten den.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #113 kdy: 11 Října 2018, 10:22:13 »

To je takové přiznání-nepřiznání.

Námět do diskuse:

Správní orgán žádným způsobem neprokázal, že bych právě já měla být řidičkou, které na předmětném místě vozidlo zaparkovala.
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 6 7 [8]