Lze vám odpovědět příkladem:
Navíc nechcete vojebat úřad, i když to pořád tvrdíte - chcete vojebat ostatní bydlící, kteří nemají problém skutečnost vstřebat.
Naprosto nechápu, co to s tím má společného a co tím chtěl básník říci

Pletete jablka s datlemi. Opět doporučuji znovu pročíst téma. Kdo umí číst, má výhodu. Vámi uvedené území je zapsané v katastru jako komunikace a nikoliv jako u nás zeleň+veřejné prostranství.
V moment, kdy mě ojebali ostatní bydlící propíchnutím pneu na úplně jiném místě a pak ještě i zde, mi začali být tito ostatní bydlící u zadku. Je mi úplně jedno, kdo z nich to udělal. To měla zjistit policie.
V moment, kdy se do mě začali jebat zaměstnanci města, umístili neoprávněně DZ kolem mého vozu (věc již nyní řeší správní orgán jako přestupek pod pokutou až 200tis) a chtěli mi auto nechat protiprávně odtáhnout, začali mi být také u zadku. O to více za situace, kdy město prokazatelně naprosto nedodržuje zákony, staví parkoviště na černo a za situace, že o kousek dál parkují auta na trávě, která nikomu nevadí. Někdo vlastní parkoviště má a druhý ho mít nemůže? Tím ojebává město nás všechny a ne jenom mě. Pokud máte k věci něco konstruktivního, sem s tím.
hh: Pak by ale bylo možné vyjezdit koleje kdekoliv v parku nebo lese a vesele tam jezdit i parkovat, protože už to pak je účelová komunikace. Z čeho by pak vycházel v případném sporu soud? Z místního šetření a fotografií? Někde jsem četl rozsudek, který samozřejmě nyní nemůžu najít. Jednalo se o to, zda se řidič dopustil přestupku na PK. Hlavní otázka tedy byla zda se opravdu jedná o PK. Jednalo se o cestu v poli. Soud řekl, že je v dané situaci nutné
minimálně deklaratorní rozhodnutí obce, která ho tedy následně vydala a věc tím byla vyřešena. Bez existence onoho deklaratorního rozhodnutí by soud rozhodl ve prospěch řidiče. Je tedy zcela jistě za potřebí nějaký papír prokazující existenci komunikace. Pokud mám výpis z pasportu a vyjádření města, že se o komunikaci nejedná, nemělo by se o komunikaci jednat. Nemůžu přeci rozeznat, co jsou vyjeté koleje, co už nikoliv.
hh: Jde mi konkrétně o situaci, kdy neexistence a neoprávněně umístěné DZ bude přímo na místě před odtahem prokázána PČR nebo Městapu.