No, já jsem schválně čekal až na konec. Abych to použil jako šrapnel
Číhali za keřem u přenosné značky přikázaný směr jízdy doprava, který jsem " údajně " projel rovně. Měli hovno. Ani záznam ani nic. V autě jsem měl lidi, které pro jistotu ztotožnili jako svědky, ale rovnou jsme jim řekli, že " osoba blízká" , což pochopili, že budou nepoužitelní, tak přešli do defenzívy. Na což jsem už samozřejmě čekal. Taky mě napadlo to hrotit a volat 158, ale taktičtější mi přišel ten pomyslný deal, já to nebudu hnát dál a vy to zahodíte. Což asi pochopili, protože už je to 2 měsíce a nic se neděje. Pro všechny to je tedy win. Nevěrohodnost mám v záloze. Pokud by něco přišlo, tak uvidím ve schránce výzvu na dopis a pak hned pošlu stížnost. Pokud jsem si ještě dopis nevyzvedl, nevím tedy, co vůbec přišlo, nemůže mi snad nikdo říct, že jednám účelově.
Jiná věc byla, že díky tomu i mé rodinné osazenstvo auta, které do té doby bránilo policii a bralo mě, jako vyvrhele, pochopilo jací jsou to kokoti a co to vlastně dělají a vyjádřili mi podporu. Takže nejspíš další 2 ovce, které přeskočily ohradu. A to je největší WIN.