30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18

Autor Téma: [LOST] Výzva - Židlochovický úřad  (Přečteno 78080 krát)

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Výzva - Židlochovický úřad
« Odpověď #165 kdy: 17 Dubna 2018, 19:09:48 »

Já bych dal rozhodně odvolání a podjatost (ale každé zvlášť), protože jste si zjistil, že žádný občan jménem Radar Admin v regionu neexistuje a úřad kryje evidentní podvod s falešnou osobou. Proto jste také žádal o nařízení ústního jednání, protože máte za to, že existují velmi důvodné pochybnosti o pravosti úředního záznamu, který je podle všeho zfalšován.
V této chvíli jsou podle mého názoru splněny podmínky na podjatost! A preventivně bych úřad obvinil z obstrukčního jednání… Ještě bych to doplnil výhružkou na trestní oznámení proti dané úřednici kvůli podezření na spoluúčasti na podvodném jednání…
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #166 kdy: 17 Dubna 2018, 20:13:37 »

Odvolání adresuji rovnou do Brna ke Krajskému úřadu nebo do Židlochovic (event. na jejich podatelnu).
Námitku podjatosti podat rovnou ihned? Máte pravdu, ty podmínky tam jsou...:)
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #167 kdy: 17 Dubna 2018, 20:42:06 »

odvolání musíte (stejně jako podjatost), podat k danému SO. Ten k tomu napíše své vyjádření a odešle odvolání ke kraji… Jakýkoliv jiný postup by byla cesta k propásnutí lhůty.
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #168 kdy: 17 Dubna 2018, 21:48:59 »

1. Sepíšu odvolání (blanketní) vůči tomu, že odmítli můj návrh na výslech

2. Námitka podjatosti, kterou odůvodním podle toho co psal Viktor + že pokuta je jejich příjem. Vzor tu určitně na webu bude

3. Vymyslím ještě důkaz ohledně vyrovnání za nehodu
IP zaznamenána

kdo

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #169 kdy: 18 Dubna 2018, 09:24:06 »

Námitka podjatosti v této situaci postrádá jakýkoli smysl.
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #170 kdy: 18 Dubna 2018, 18:34:49 »

kdo

Proč myslíte?
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #171 kdy: 18 Dubna 2018, 18:49:05 »

Námitka podjatosti se používá jako obstrukční taktika. V momentě, kdy už má SO1 rozhodnuto, námitka podjatosti proti úředníkovi SO1 nepomůže v prodloužení boje. Ale že by postrádala smysl nesouhlasím, když nic, přidáte úřednickému parazitovi nějakou práci. Zvláště pokud plánujete stejně nějaké podání, klidně tam námitku podjatosti přihoďte.
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #172 kdy: 18 Dubna 2018, 18:52:55 »

Ovšem tu námitku je nutné nějak odůvodnit nebo lze napsat jen tak?
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #173 kdy: 18 Dubna 2018, 20:57:18 »

Pozor, námitka by měla být pečlivě zdůvodněna. Podat námitku blanketním způsobem je bláhová záležitost, která je na 100 % předem odsouzena k zániku a obratem dostanete usnesení o zamítnutí.
Takže rozhodně to nesmíte odfláknout a odbýt…
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #174 kdy: 18 Dubna 2018, 21:43:54 »

Takže to může být nějak takto?

(úvodní nacionále)

Vznáším námitku podjatosti vůči "blondýně"

Odůvodnění (nalezeno na foru a editováno):

1) Vůči mně jako obviněnému je vedeno správní řízení ve věci údajného spáchání přestupku, za který se podle zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích (dále jen ZoPPK), ukládá sankce v podobě pokuty.

2) Podle ust. § 125e odst. 6 ZoPPK pokuty vybírá orgán, který je uložil. Příjem z pokut je příjmem rozpočtu, ze kterého je hrazena činnost orgánu, který pokutu uložil. Úřednice vědomě lže, když tvrdí v příkazu ze dne xx.xx, že je námitka irelevantní.

3) Blondýna je tedy přímo hmotně zainteresována na tom ukončit správní řízení co nejrychleji, uznat mě jako obviněného vinným a uložit mi pokutu, přičemž mi neumožňuje se hájit v plném rozsahu a uplatňovat svá práva.

4) Z výše uvedeného tedy vyplývá, že blondýna má s ohledem na svůj poměr k věci takový zájem na výsledku řízení, pro nějž lze pochybovat o jejich nepodjatosti ve smyslu ust. § 14 odst. 1 SprŘ.
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #175 kdy: 18 Dubna 2018, 22:16:35 »

Já bych to směřoval proti blondýně a všem jejím nadřízeným.
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #176 kdy: 19 Dubna 2018, 08:38:58 »

Námitka může být takhle?

1. Vůči mně bylo zahájeno správní řízení ve věci údajného spáchání přestupku, za který se ukládá podle zákona č.361/2000 Sb. pokuta.

2. Podle ustanovení §125e odst. 6 tentýž zákona "vybírá orgán, který je uložil a je příjmem rozpočtu, ze kterého je hrazena činnost orgánu, který pokutu uložil" a tím pádem úřednice vědomě lže, když dle ní v Příkazu, cituji: " námitka je irelevantní a s přestupkem nijak nesouvisí" , takže je jejím zájmem ukončit případ co nejrychleji a udělit mně, údajnému "obviněnému" pokutu.

3.  Ačkoliv jsem slečně Lukšové sdělil řidičku, reagovala tímto způsobem, cituji: "Z úřední činnosti správního orgánu je známo, že dochází ze stran provozovatelů vozidel ke zneužití práva tím, že jako osobu oznamují zpravidla neexistujícího cizince s doručovací adresou v ČR" , čímž popřela fyzickou existenci mojí bývalé slečny a já odmítám  předkládat soukromé fotografie či videozáznam, abych doložil, že skutečně existuje.

4.  Žádal jsem o výslech pana RadaraAdmina a strážníka Milana Šebka, jelikož jsou pochybnosti o jeho existenci a úřad evidentně se dopouští podvodného jednání a tím pádem naplňuje skutkovou podstatu §209 Trestního zákoníku 40/2009 Sb.

5. Z jejího jednání a chování zjevně vyplývá, že má s ohledem a podporou celého oddělení na svůj poměr k věci takový zájem na výsledku řízení, pro nějž lze pochybovat o její nepodjatosti ve smyslu §14 Správního řádu 500/2004 Sb.

IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #177 kdy: 19 Dubna 2018, 10:21:55 »

bod 3 bych nyní rozhodně zcela vynechal a ponechal bych si ho až do odvolání, kde bych ještě doplnil, že účelový výrok SO je zjevně a bezpochybně nepřezkoumatelný. Přičemž ohledně nepředkládání soukromých fotografií bych konkrétně zdůvodnil odkazem na „Obecné nařízení na ochranu osobních údajů neboli GDPR (General Data Protection Regulation)“.

bod 1 není odůvodnění, ale konstatování situace, která sama o sobě není důkazem podjatosti.
bod 2 bych rozhodně rozepsal vesmyslu systémové podjatosti „pravomoci správních orgánů mají vykonávat pouze osoby nestranné, tedy takové, jejichž postoj k výkonu pravomoci není „zkřiven“ vztahem k věci samé či k těm, kteří na ní mají či mohou mít nějaký zájem. Úředníci nemají mít jiný zájem než postupovat zákonně. Nebezpečí ovlivnění je třeba aktivně předcházet, a proto má být z výkonu pravomoci v konkrétní věci vyloučen i ten, o němž není ani zdaleka jisté, že takový vztah má. Zákon nevyžaduje jistotu ani přiměřenou pravděpodobnost; postačí, lze-li o nepodjatosti pochybovat.“ a dále to podepřít kroky úřednice, které jsou jednoznačně zaměřené proti Vám. Odmítá Vámi uváděné důkazy, přičemž úředník je ze zákona povinen posuzovat všechny důkazy, toznamená i ty, které hovoří ve Váš prospěch. Pokud úřednice tyto důkazy odmítá prověřit, postupuje jednoznačně v rozporu se zákonem a projevuje svoji podjatost vůči Vám…
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #178 kdy: 19 Dubna 2018, 12:05:01 »

Na námitce ještě zapracuji, dnešním dnem podávám odvolání, leč plné, a sice tam zdůvodním co mi již napsal ViktorN. Buď to klapne nebo ne.
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #179 kdy: 21 Dubna 2018, 09:57:07 »

Ohledně námitky podjatosti, může to být takhle?

Podle ustanovení §125e odst. 6 zákona 361/2000 Sb. "vybírá orgán, který je uložil a je příjmem rozpočtu, ze kterého je hrazena činnost orgánu, který pokutu uložil" a tím pádem úřednice vědomě lže, když dle ní v Příkazu, cituji: " námitka je irelevantní a s přestupkem nijak nesouvisí" , takže je jejím zájmem ukončit případ co nejrychleji a udělit mně, údajnému "obviněnému" pokutu.

Pravomoci správních orgánů mají vykonávat pouze osoby nestranné, tedy takové, jejichž postoj k výkonu pravomoci není "křiven" vztahem k věci samé či k těm, kteří na ní mají či mohou mít nějaký zájem. Úředníci nemají mít jinž zájem než postupovat zákonně. Nebezpečí ovlivnění je třeba aktivně předcházet, a proto má být z výkonu pravomoci v konkrétní věci vyloučen i ten, o němž není ani zdaleka jisté, že takový vztah má. Zákon nevyžaduje jistotu ani přiměřenou pravděpodobnost, postačí, lze-li o nepodjatosti pochybovat.

Žádal jsem o výslech pana RadaraAdmina a strážníka Milana Šebka, jelikož jsou pochybnosti o jeho existenci a úřad evidentně se dopouští podvodného jednání a tím pádem naplňuje skutkovou podstatu §209 Trestního zákoníku 40/2009 Sb.
Úřednice odmítá mnou uvedené důkazy posuzovat, ačkoliv jí zákon ukládá tuto povinnost a tím pádem porušuje jednoznačně v rozporu se zákonem a tím pádem projevuje podjatost.
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18