Zdravím všechny odpůrce silničního fašizmu a nenasytných obecních kas.
Standardní vyděračské dopisy umíme řešit a se soudruhy z vyděračských agent slušně vymrdat! Respektive některý z Helmutů, co u mě přebývají a jezdí mým vozem.
Ovšem v poslední době se nám tady rozmáhá takový nešvar!
Na staveništi/parkovišti označované dálnice D1 si jistá prdel Vlašim postavila zlatý důl na rýžování peněz nešťastníků, kteří se rozhodly pro adrenalinový zážitek jízdy na placeném tankodromu D1.
Standardně si s těmito podlidmi a jejich lejstry vytírám prdel jako kdekoli jinde.
Ale poslední dobou jsem nucen často jezdit služebně na Moravu. A tady se dostáváme k jádru mého problému. Služební vozy ať v majetku mého zaměstnavatele, nebo Škofinu nechtějí semnou hrát hru na Helmuta. V lepších případech se zeptají, zda chci být udán a řešit si sám. V tom horším případě škofin rovnou zaplatí bez jakéhokoli dotazu výpalné té zlodějské prdeli a peníze pak vyžaduje po naší firmě a ta zas po mě (zatím se tak stalo poprvé, odmítl jsem zaplatit, uvidíme jak se k tomu škofin postaví).
Takže věc se zatím má tak: provozovatel mě označí jako řidiče a splní svoji povinnost.
Zatím se mi do datové schránky nikdo neozval, to neznamená, že se neozvou, času mají dost.
A já chci být připraven, neboť štěstí přeje připraveným.
Otázka zní jak z toho: můžu já jakožto označený řidič označit někoho jiného (Helmuta) z důvodu nevolnosti třeba. Jde mi o to, aby orgán nepřeklopil opět na SprDel a nehodil to na provozovatele.
Případné další rady či postřehy vřele uvítám.