Tak tu máme pokračování....ale že to trvalo.
Dnes mi došly papíry ohledně seznámení s podklady před vydáním rozhodnutí z odvolacího orgánu.
No..nevidím to moc pozitivně, poslali kopii výtisku z Drageru- je sice stále málo čitelný, ale některé údaje už jdou přečíst lépe (stále ale nejde přečíst číslo Drageru, celá druhá zkouška atd.), ale co je hlavní, poslali mi scan dokumentu z nějaké jejich databáze (prostě scan plochy nějakého počítače), kde jsou ty údajné zkoušky vidět, prostě je tam nějaký čas, číslo přístroje (nechci kecat, ale zdá se mi, že tam je jedna číslice u čísla přístroje upravována, tedy, jsem si tím skoro jistý) pak je tam kolonka "pozitivní" a na konci je hodnota. Dále se tam píše, že zkoušky byly dohledatelné (v té jejich databázi) pod jiným číslem měření než požadoval odvolací orgán. Docela zajímavé, že se najednou něco takového objevilo, když jsem byl přítomen tomu, že úředník (z toho prvního správního orgánu) volal na policii a tam mu řekli, že už to už zjistit nejde, protože jsem požadoval čitelný výtisk z Drageru.
Napadá vás co s tím? Mám pět dnů na vyjádření