30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [?] Nadýcháno 0,29, pak 0,28, krev 0,12  (Přečteno 3588 krát)

pk202

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Nadýcháno 0,29, pak 0,28, krev 0,12
« Odpověď #45 kdy: 20 Září 2017, 18:46:06 »

Jinak, bojovat mám v plánu, už jen kvůli tomu, co za kraviny napsali do rozhodnutí (věci co se nestali, co jsem neřekl atd.)

Tak hlavně že máte ŘP v ruce. Nemusíte spěchat a klidně to můžet hnát až do Brusele :)
IP zaznamenána

JanKou.

• Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 28 Března 2018, 19:31:01 »

Tak tu máme pokračování....ale že to trvalo.

Dnes mi došly papíry ohledně seznámení s podklady před vydáním rozhodnutí z odvolacího orgánu.
No..nevidím to moc pozitivně, poslali kopii výtisku z Drageru- je sice stále málo čitelný, ale některé údaje už jdou přečíst lépe (stále ale nejde přečíst číslo Drageru, celá druhá zkouška atd.), ale co je hlavní, poslali mi scan dokumentu z nějaké jejich databáze (prostě scan plochy nějakého počítače), kde jsou ty údajné zkoušky vidět, prostě je tam nějaký čas, číslo přístroje (nechci kecat, ale zdá se mi, že tam je jedna číslice u čísla přístroje upravována, tedy, jsem si tím skoro jistý) pak je tam kolonka "pozitivní" a na konci je hodnota. Dále se tam píše, že zkoušky byly dohledatelné (v té jejich databázi) pod jiným číslem měření než požadoval odvolací orgán. Docela zajímavé, že se najednou něco takového objevilo, když jsem byl přítomen tomu, že úředník (z toho prvního správního orgánu) volal na policii a tam mu řekli, že už to už zjistit nejde, protože jsem požadoval čitelný výtisk z Drageru.

Napadá vás co s tím?  Mám pět dnů na vyjádření
« Poslední změna: 28 Března 2018, 19:39:44 od JanKou. »
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 28 Března 2018, 20:19:32 »

No, pokud je to tak jak píšete, tak já bych to naopak viděl docela negativně, ale pro SO! Evidentní neprozkoumatelnost a podezření na nepřípustnou manipulaci s důkazním materiálem…
IP zaznamenána

JanKou.

• Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 29 Března 2018, 00:26:00 »

Zítra sem hodím screen, ať posoudíte, připadá mi, že z čísla pět je udělaná šestka, jde to poznat i kvůli tomu, že v tom dokumentu jedna šestka je a ta vypadá úplně jinak.
IP zaznamenána

JanKou.

• Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 30 Března 2018, 14:58:08 »

Tak, tady je ten screen z protokolu co mi poslali, nevím, ale řekl bych že číslo šest vypadá jinak, co myslíte? Připadá vám to jako číslo pět, nebo jako číslo šest? Můj dojem je takový, že z čísla pět někdo udělal šestku, nebo že by to bylo kvalitou kopie?, jiné čísla jdou vidět jasně, nevím.
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: 30 Března 2018, 15:42:13 »

12345678 Já osobně si myslím, že je to nepřípustná manipulace s důkazním materiálem. Požadujte k nahlédnutí originál.
« Poslední změna: 30 Března 2018, 15:53:31 od ViktorN »
IP zaznamenána

JanKou.

• Zobrazit profil
« Odpověď #51 kdy: 02 Dubna 2018, 18:47:21 »

Jo, něco takového jim napíšu, ale stejně je zajímavé odkud to číslo vůbec vzali, v protokolu z Drageru je nečitelné (tam jdou vidět jen písmena a to ještě velmi hrubě, ale číslice nikoliv) a v úředním záznamu je zcela jiné sériové číslo (písmena jsou úplně jiná, ale čísla by seděla). Jedině snad z čísla zkoušky, ale to si stejně museli dotipovat, protože tam minimálně jedno číslo nejde přečíst vůbec, zbytek hrubě.
IP zaznamenána