30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Výzvak zaplacení určité částky.  (Přečteno 1098 krát)

warezakcz

• Zobrazit profil
Re:Výzvak zaplacení určité částky.
« Odpověď #15 kdy: 31 Července 2017, 22:01:52 »

Helmut dostal vyzvu, aby se dotavil 16.8. podat vysvetleni na MěU. Takze plnou moc a zajit tam??

Odesláno z mého MI NOTE Pro pomocí Tapatalk

IP zaznamenána

Mršťa

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 31 Července 2017, 22:23:16 »

Není třeba, z účasti na podání vysvětlení se helmut řádně omluví, např. bude služebně v zahraničí nebo na dovolené a vysvětlení učiní písemně.
IP zaznamenána

warezakcz

• Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 31 Července 2017, 22:29:03 »

Takze doporuceny dopis? :-) Kdy je idealni dopis odeslat?
IP zaznamenána

icu

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 31 Července 2017, 22:31:49 »

Upřímně, ptáte se zde (v uzavřené sekci) na věci, které jsou veřejně zde nebo na http://road-fens.cz/ několikrát popsány, navíc u této celkem banální příhody okresního formátu... Skoro mi to připadá, jako snaha si podrobně zmapovat, jak to tady vlastně funguje...
IP zaznamenána

Mršťa

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 01 Srpna 2017, 08:21:05 »

Takze doporuceny dopis? :-) Kdy je idealni dopis odeslat?

Nemusí být nutně doporučený. Taky to tam může být zaneseno osobně. Záleží na každém, jaké má možnosti. Doporučeně se obvykle zasílá proto, aby měl účastník doklad o tom, že něco úřadu poslal, kdyby se to náhodou ztratilo.

Odeslal bych to tak, aby to dostali 14. - 15.8. Prostě před termínem podání vysvětlení, aby je nenapdlo věc odložit a překlopit to na sprdel.
IP zaznamenána

warezakcz

• Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 02 Srpna 2017, 23:18:55 »

Super, děkuji za odpoved :-)
IP zaznamenána

warezakcz

• Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 24 Dubna 2019, 20:25:14 »

Po nějakém čase si jdu opět pro radu. Taktika Helmut několikrát úspěšně vyšla. Posledně již se ale Helmuta nepodařilo ztotožnit a mne jakožto provozovateli přišel Příkaz. Na ten jsem podal odpor a následně přišlo toto (viz.scan). Co bych měl nyní idealne podniknout?
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 24 Dubna 2019, 21:29:51 »

Co bych měl nyní idealne podniknout?
Z toho mála co jste nám poskytl těžko říci. Nevíme kdy se údajný přestupek měl stát, kdy bylo toto vyrozumění doručeno, kdy se má konat dokazování a u jakého orgána, co a kdy vyrozumění předcházelo...
IP zaznamenána

warezakcz

• Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 25 Dubna 2019, 19:53:34 »

Omlouvám se, asi jsem to s tím anonimizováním krapánek přehnal. Tak ještě jednou a snad lépe.

8.4. byl Odpor podaný
24.4. bylo fikcí doručeno Vyrozumění

IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 25 Dubna 2019, 22:46:28 »

Pan Schneider se k přestupku nedoznal? To je ale škoda.

Nabízí se zbraně formální (požadovat ústní jednání, návrh svědků, námitky podjatosti) i věcné (zpochybnění platnosti značek, zastavení vozidla podpořené svědectvím a podobně).

Máte spis?
IP zaznamenána

warezakcz

• Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 26 Dubna 2019, 10:09:12 »

Dekuji za odpoved. Bohuzel se pan Schneider nedoznal, jelikoz si nemel jak prevzit zasilku (dopis se vratil zpet odesilateli). Mel se doznat sam preventivne?

Spis musim teprve obstarat.

Otazka:
Od tohoto konkretniho prestupku mi prisly jeste 3 vyzvy, za stejny prohresek. Udal jsem Schneidera. Urad zatim mlci. Muzu jiz v teto fazi pozadat urad, aby se vse resilo najednou?

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 26 Dubna 2019, 10:16:56 »

Pro příště, když SO vyloučí vhození do schránky a pan Schneider si nestihne na poště dopis vyzvednout, nebude provozovatel líný, zajde nahlížet do spisu, získá kopii dopisu pro pana Schneidera a panu Schneiderovi ji předá.

Do sloučení bych zatím nerýpal, zvláště pokud je šance, že by se na základě další výzvy chtěl pan Schneider přiznat.

Kde je na ulici Třebízského zákaz stání a jak SO přišel na to, že se nejednalo o zastavení?
IP zaznamenána

warezakcz

• Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 26 Dubna 2019, 17:45:08 »

Příště si dám větší pozor samozrejme a lépe se připravím. Omlouvám se, že jsem opomenul napsat, že společně s Odporem jsem na úřad zaslal parte pana Schneidera. Měl jsem za to, že jsem to psal, proto jsem se ptal na to sloučení. Přikládám foto, kde jsou značky. Případně hodím označení na mapce. Dávají se tam během zimního období.

Kde je na ulici Třebízského zákaz stání a jak SO přišel na to, že se nejednalo o zastavení?
Uplně přesně nevím, kam tím míříte. Děkuji za odpoved.
IP zaznamenána

dj-bobr

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 27 Dubna 2019, 12:50:31 »

Vidím dobře, že ten zákaz stání je připevněný na lešenářské trubce?
Kdyžtak ať mě místní profíci opraví, ale přenosná dopravní značka musí mít tu tyč vybavenu červenými a bílými pruhy, jinak je její platnost zpochybnitelná (v začátcích mého správního kočkování, tak 7-8 let dozadu, to byl důležitý bod v odvolání)
IP zaznamenána
automaticky mi tykejte, vykání je přežilá formalita

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 27 Dubna 2019, 19:42:35 »

Zastavení a stání je rozdíl. SO píše o zákazu stání a že vozidlo stálo. Nemohlo se jednat o zastavení nebo dokonce o zastavení vozidla?

Jak správně napsal dj-bobr, přenosná značka by měla mít pruhovaný sloupek. Ale je nutno zmínit, že i špatně provedená značka může být platná.

Co znamená ta druhá šipka? Tam stálo auto nebo to ukazuje na tu značku, kterou na foto vidíme zezadu?

Škoda že pan Schneider zemřel. Nemohlo být parte jen nějakým hloupým vtípkem? Existuje ještě schránka pana Schneidera?
IP zaznamenána