30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Úřad zpochybnil Helmuta  (Přečteno 1638 krát)

Jan Novák

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Úřad zpochybnil Helmuta
« Odpověď #15 kdy: 13 Listopadu 2017, 23:49:33 »

Upřímně řečeno to máte za to odvolání....po vydání příkazu se měl Zloun Přestupyč prostě a jednoduše odstěhovat a bylo hotovo. Vy jste se chtěl zbytečně pobavit a vrátilo se Vám to jako bumerang.
Když se Přestupyč odstěhuje, tak to odloží, páč ho nenajdou a mám to zpátky tak jako tak, jen o něco dřív. Takhle jsem trochu dál, protože s provozovatelem už nic nezahájí a pokud ano, bude to snadná práce - prekluze přestupku provozovatele 1 rok - a to už prošvihli o x měsíců. V tomodvolání byly dva skutky v jednom, z toho jeden už stihl vyhnít a mám zastaveno.
O tom jak je to se sprdelí dle nových pravidel poreferuji do pár dnů.
V této válce šlo o poutání sil nepřítele, opotřebovávání zdrojů a získávání zkušeností - našel jsem v tom perverzní radost. Jen jsem v té válce na místě předpokládané strážní jednotky narazil na tankovou divizi :-)
« Poslední změna: 13 Listopadu 2017, 23:54:24 od Jan Novák »
IP zaznamenána

pk202

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 14 Listopadu 2017, 08:48:22 »

Upřímně řečeno to máte za to odvolání....po vydání příkazu se měl Zloun Přestupyč prostě a jednoduše odstěhovat a bylo hotovo. Vy jste se chtěl zbytečně pobavit a vrátilo se Vám to jako bumerang.
Když se Přestupyč odstěhuje, tak to odloží, ...
To mi jako chcete říci, že vydají příkaz a když nikdo nezaplatí, tak to překlopí na SPRDEL ?
IP zaznamenána

Jan Novák

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 14 Listopadu 2017, 09:09:07 »

Když se Přestupyč odstěhuje, tak to odloží, ...
To mi jako chcete říci, že vydají příkaz a když nikdo nezaplatí, tak to překlopí na SPRDEL ?
Ne, to jsem si v pozdnich hodinach spletl s tim druhym pripadem. Tam odlozili, pac jim Helmut nevonel a nikde ho nenasli. Takze prast jako uhod.
IP zaznamenána

pk202

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 14 Listopadu 2017, 09:15:23 »

Tak tady nešiřte nesmysly a přiznejte si, že Helmutovo odvolání byla podobná hloupost jako přiznat se po nadýchání 0,2 promile do protokolu, že jste si před jízdou dal jenom jedno pivo a že přísaháte na holý pupík, že už to víckrát neuděláte....
IP zaznamenána