A po předjetí muselo dát Porsche přednost zprava. Proto brzdil. A brždění na konci už byla blbost. Teda pokud si nemyslel, že to troubení a mávání neznačí život ohrožující poruchu. Porsche také rádo hoří.
napadlo mě to samé, ale jste dřív 
Pyrát a Hasič
Z videa jsem to pochopil asi tak ...
Vracím se autem domů, spěchám, práce je dost, času málo. Předemnou hasičák, nespěchá. Koukám, jestli tu někde nehoří, uklidňuju se, to by byli na majákách, předjíždím. Slyším troubení, to je klaksón, málem jsem..., srovnávám to, pánové,nelekjte mě, vždyť nehoří. Koukám do zrcátka co se děje? Pan Hasič něco gestikuluje a říká asi něco: "...Kam spěcháš, šák nehoří". Říkám si : aha, tak to se máte, já mám práce, že nevím, kam dřív skočit. Přidávám a přátelsky kynu hezký den levicí. Auto za mnou zrychluje a v kabině vidím nervozitu. Sanžím se, vysvětlit si, co mi tím chtějí naznačit. Hoří snad někde? Ne, to by zapli majáky. Mám je pusit?
No jasně, to hoří moje auto. Ale co hoří? Ješte kousek jedu, žádný kouř nevidím, ale slyším houkání. Aha ty májáky jim nefungují(taky by mohli mít jiný zvuk, než fízli) to hoří moje auto! Prudce brzdím, v rozrušení (a domělé krajní nouzi) zapomenu dát blinkr. Vystupuji z auta.
Kolem auta se mi rozeběhnou tři hasiči a hledají domělé ložisko požáru. Vždyť nehořím. Ufff
Uklidněn, laškovně hodlám prohodít s hasiči, že jsem rád, že mi nehoří auto a že nemuseli hasit...Ale proč pořád slyším blížící se majáky. Že by už ti teroristi? Přijíždí policie.
Uklidním se podruhé, nejsou to měšťáci. Jsem v dobrých rukou.
Policista, zjevně daleko nervóznější na mě spustí něco o znamení o směru jízdy, řečeno blinkr. Vůbec mu nerozumím.
Oddychnu si potřetí. Už jsem myslel, že se zítra bude plný Blesk a Nova toho, jak mi upostřed Prahy shořelo auto?
Fuj to mám dneska štestí.
Policistovi sděluji, že jsem mu po jeho poučení ochoten k tomuto přestupku se vyjádřit. Policista mě řádně poučí. S díky mu sděluji že se ochotně vyjádřím prostřednictvím správního orgánu.
Orgán mi přeje hezký den a hlavně opatrně, pane řidiči. Nešetřím díky a opět kynu levicí hasičům hezký den.
Hlavně aby nehořelo.
Škoda, že o mě někdy taky nevyjde článek v médíích, že se vlastně nic nestalo.