Dobrý den,
tak šlapky nespí a po nějaké době se zase ozvaly.
Pro přehlednost shrnu průběh:
28.6.2016 se stal přestupek na D1 - překročení na 80 o 27 - 3% = o 23kmh
19.12.2016 byla fikcí doručena výzva do schránky s možností udání řidiče - ignorována
13.4.2017 bylo doručeno rozhodnutí o správním deliktu v příkazním řízení - na doručence je vidět, že POŠTA napsala moje příjmení k podpisu, který byl velmi nejasný (vlnovka)
cca 18.4. podán odpor s odůvodněním 1) nejsem provozovatel vozidla (byl jsem do 30.6.16, ale v předešlé korespondenci jsem byl stále označován za provozovatele) 2) fotky se dají zmanipulovat ( narážka na článek s alzou ) 3) že jsem neobdržel výzvu
současně s odporem podána žádost o spis
x.9.2017 byl vhozen dopis bez nadpisu, čili vůbec nevím co to vlastně má být, ve kterém se píše, že jsem provozovatelem byl do 30.6., dále abych doložil jak je možné manipulovat s fotkami z radarů ( na to konto mi poslal fotku prý mého vozu s mojí spz, což je fotka naprosto cizího auta focená v noci s pardubickou spz - s tím nemám naprosto nic společného a úředníka tedy vůbec nechápu

) nejpozději na nařízené správní řízení - není uvedeno a další je připojená kopie výzvy k úhradě částky kterou poslali dřív. spis mi prý bude zaslán.
x+1.9.2017 byl vhozen spis, ale není úplný si myslím, chybí v něm například můj odpor, fotka auta je již správná, bohužel není vidět na spolujezdkyni (což byl důvod proč sem chtěl hlavně fotku

). Dále je tam zajímavý papír nadepsaný usnesení poznamenané do spisu, ve kterém se lze dočíst "vzhledem ke skutečnosti,že provozovatel na výzvu správního orgánu nereagoval, řidiče neoznámil
a to ani po opakované výzvě -
žádná opakovaná výzva nebyla doručena a ve spisu také není!! tak v souladu s par.66 když nezjistí do 60 dnů řidiče, věc odloží..
je tam 2x ověřovací list, veřejná vyhláška,rozhodnutí o uzavření dálnice s datem nejdřívější je 9.7.2016 - podle těchto papírů neměli povolení na uzavření dálnice už v červnu kdy se stal přestupek a pak jsou tam ještě nákresy dálnice z územního plánu.
dokázal by mi někdo poradit co teď? mám na tohle vůbec odpovídat? vlastně bych řekl, že nemám ani na co.. ?