Ježíšek nadělil TrueCam A5s s GPS modulem. Tím mi odpadlo půlroční dilema

První zkušenosti po pár dnech používání:
použita paměťová karta 8GB ( lze použít minimálně 8 - maximálně 32GB) stačí na hodinu záznamu
smyčku nahrávání jsem nastavil na 3 minuty
vypnutí displeje jsem nastavil na minutu po zapnutí, nesvítí to do obličeje a neruší to
balení obsahuje dvě možnosti připevnění na sklo, buď přísavkou nebo lepícím držákem, ten jsem použil, je lepší, žádné otřesy
napájecí kabel má 3 metry, což je přesně od čelního skla, přes strop až do zásuvky v kufru, kabel není vůbec vidět
led diody jako přísvit vůbec nepoužívám
Co mi trošku vadí
po zapnutí se ozývají zbytečné řeči: "připoujtete se prosím, šťastnou cestu"
každou hodinu přesně v celou hlášení z GPS modulu: "aktuální čas je XX:XX hodin"
hlášení úsekového měření nebo kamer v křižovatkách co hlídají průjezd na červenou by bylo lepší o pár sekund dříve
Jak již jsem psal, mám to ve služební šáde, tudíž zásuvka neustále pod napětím, zatím tedy musím zapojovat a vypojovat před a po každé jízdě napájecí kabel, čekám až dorazí tato vychytávka
http://www.kameravaute.cz/detail/263-spinana-zasuvka-excam-smartpower-plug-s-vypinacem-05m/Spíše přemýšlím zda je dobrý nápad nechat ve videu zobrazovat polohu a rychlost v případě nějaké kolize, zvlášť když rychlost není úplně dodržována