30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15

Autor Téma: [LOST] Alkohol 0,33 a 0,34 řp. neodebrán - již pokročilejší fáze  (Přečteno 26859 krát)

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Alkohol 0,33 a 0,34 řp. neodebrán - již pokročilejší fáze
« Odpověď #135 kdy: 25 Července 2017, 10:50:11 »

no, zpochybněním vlastního podpisu, který jste sám napsal, se vydáváte na velmi tenký led. Dobrý grafolog pozná, že jste se sice podepsal jinak, ale že bylo podepsáno Vaší rukou… Jedině např. kdyby to bylo levou rukou a Vy jste přitom pravák, to už by tam reálná šance byla…
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #136 kdy: 25 Července 2017, 11:22:02 »

Je to skutečně až tak dobře poznatelné. Podepisoval jsem tak, že jsem držel propisku mezi jinými prsty (pravé ruky a jsem pravák) dal jsem úplně jiný náklon, tlačil jsem na to. Zkrátka jsem se podepsal tak jak kdybych psát neuměl. Podpis který tam je, nemá vůbec nic společného s tím jak se podepisuji.

Já bych je asi vyloženě nenapadal, ale tvrdit, že já jsem to nepodepsal můžu. Resp. tvrdím, že já osobně nevím, kde se tam ten podpis vzal.

Jsem otevřen. Ať něco nezvoráme zbytečně. Děkuji.
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #137 kdy: 25 Července 2017, 11:33:02 »

Jen přítlak není rozhodující. I když jste na to tlačil jinak, určité společné znaky v přítlaku tam stále budou — to je velmi těžko kotrolovatelné vůlí, zejména pokud jste pod určitým stresem a na podpis nikdo nebude čekat tak dlouho, protože už by to bylo podezřelé, kdybyste s vyplazeným jazykem a s výrazem maximálního soustředění vykreslil svůj podpis písmenko po písmenku. ;D Dále budou posuzovány způsoby tahu jednotlivých písmen, způsob navazování, sklon znaků a vzájemné proporce, šířka znaků a celkový charakter písma a tak dále. Jak už jsem napsal — já bych do toho nešel. Leda že byste zašel napřed za nějakým známým grafologem a nechal ho předběžně posoudit tuto záležitost (ale to musíte mít s sebou ten originál, samozřejmě)… nicméně si myslím, že už by Vám to hned zpočátku rozmluvil.
Já osobně bych do tohoto nešel a naopak se soustředil na jiné věci…
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #138 kdy: 25 Července 2017, 11:48:57 »

Rozumím. Něco jsem o tom taky početl. Hodně se spíš zabývají falšováním podpisů, kde se toho dá odhalit hodně. Tím, že se někdo naschvál podepíše blbě sem moc nenašel.  A vím přesně, že jsem se podepisoval naprosto špatně. Dobře znám svůj podpis a rukopis a to co jsem tam napsal s tím nemá nic společného.

Rád si, ale nechám poradit. Je toho na ně dost, než jen podpis. Rád bych věděl jak s tím promlčením, protože podjatý orgán vydal rozhodnutí a nyní je to již rok od toho co byl doručen první dopis od úřadu. Tj. nevšimli si datovky a to je myslím ta věc, kterou jsme chtěli. Do datovky přišlo už jen rozhodnutí o přestupku. Odvoláním toto napadnu a než ouřada vše napraví je dávno pozdě. Už teď je pozdě.
IP zaznamenána

t4455

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #139 kdy: 25 Července 2017, 11:54:54 »

Ach jo, takže tam jen napište že jste nic nepodepsal, o grafologovi a TO na fízly se nezmiňujte, to že si to nepamatujete že jste to podepsal se může stát, spolujezdce tam klidně napište a chtějte jako důkaz záběry z kamer z fízl auta aby byl spolujezdec vidět. Žádný záznamy z kamer stejně mít nebudou.

No jenže to rozhodnutí vám přišlo pár dní před prekluzí, už jsem to tu někde psal.
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #140 kdy: 25 Července 2017, 12:26:30 »

Ok, tak to tak uděláme.

No rozhodnutí přišlo pár dní před prekluzí, ale od podjatého orgánu. Tak mám za to, že je neplatné. Urad by měl tedy doručit rozhodnutí o podjatosti do datovky, což doteď neučinil. A pak až teprve poslat rozhodnutí.

Na tom se stavět nedá?
IP zaznamenána

plikous

• hard core 30kmh.cz
  • největší pyrát silnic
    • Zobrazit profil
« Odpověď #141 kdy: 25 Července 2017, 12:32:30 »

Myslím, že kolem toho podpisu je trochu moc hysterie, ono je v zásadě jedno, jestli je to podepsaný nebo ne, na tom to rozhodně nikdo neshodí.
IP zaznamenána

pk202

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #142 kdy: 25 Července 2017, 14:17:03 »

Ok, tak to tak uděláme.

No rozhodnutí přišlo pár dní před prekluzí, ale od podjatého orgánu. Tak mám za to, že je neplatné. Urad by měl tedy doručit rozhodnutí o podjatosti do datovky, což doteď neučinil. A pak až teprve poslat rozhodnutí.

Na tom se stavět nedá?

No stavět asi ano, ale pokud vím, tak se bude posuzovat, zda ona případná podjatost, nebo nepodjatost měla vliv na zákonnost onoho rozhodnutí a vzhledem k tomu, že oni jako podjatí nebyli uznáni tak tím pádem to všechny stupně podrží.
Podle toho co já vím, tak je-li vznesena námitka podjatosti, neměl by SO činit úkony, které nejsou nezbytné, ale není mu to přímo zakázáno a tak může de fakto dělat co chce, jen riskuje, že to nebude platné pouze pokud bude uznán podjatým.
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #143 kdy: 25 Července 2017, 14:43:09 »

Hm, no tak to vlastně není až taková výhra sakriš :-(
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #144 kdy: 25 Července 2017, 15:55:34 »

Tak doplnil jsem co vás ještě napadlo a půjdem to poslat. Škoda, že to chtějí o pár dní dříve.
IP zaznamenána

t4455

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #145 kdy: 25 Července 2017, 15:58:02 »

Pošlete to poštou a můžete zapomenout podpis
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #146 kdy: 26 Července 2017, 13:23:38 »

Tak včera tedy odesláno. Podpis zapomenut, i když to nevím jestli má nějakou váhu. Ale budiž. Přikládám odeslanou verzi v PDF, aby se to zobrazilo hned v prohlížeči. A budu rád za další rady a tipy případně co jsem tam napsal blbě atd.

Teď mě napadá, že jsem pozapomněl zmínit, že mezi časem kdy byl kalibrován detektor a časem kdy má být příští kalibrace se dá něco odečítat jako odchylku. Mno, uvidíme.

Co se teď vlastně bude dít? :-D

Díky a všem hezký den.
IP zaznamenána

t4455

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #147 kdy: 26 Července 2017, 18:24:46 »

Teď se bude čekat na rozhodnutí krajskýho úřadu, to může trvat měsíc nebo třeba i půl roku, měli by zrušit rozhodnutí úřadu a případ poslat k novému projednání.

Správně by vás ještě měli vyzvat k doplnění podpisu. Nadále vše vyzvedávejte poslední den.

A ještě koukám že jste zapomněl uvést svoje datum narození a adresu.
« Poslední změna: 26 Července 2017, 18:27:36 od t4455 »
IP zaznamenána

pk202

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #148 kdy: 26 Července 2017, 18:45:05 »

Teď mne ještě napadlo, že je divné že ŘP neodebrali, a že už to samo o sobě je víceméně přiznáním, že dotyčný nebyl pod vlivem, protože jistě většinou po nadýchání jakéhokoliv množství papíry berou.
IP zaznamenána

t4455

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #149 kdy: 26 Července 2017, 18:48:49 »

V průběhu kontroly u sebe ŘP neměl, nebo dělal že nemá.
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15