30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15

Autor Téma: [LOST] Alkohol 0,33 a 0,34 řp. neodebrán - již pokročilejší fáze  (Přečteno 26689 krát)

2M

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Alkohol 0,33 a 0,34 řp. neodebrán - již pokročilejší fáze
« Odpověď #120 kdy: 10 Července 2017, 17:35:49 »

michae-l:
Tvrdíte
Nesouhlasil jsem, nic jsem nepodepsal.
..úřad tvrdí že má ve spisu podepsaný papír.. opravdu tam je??

Další bod je výše sankce.. přestupky z let 2012 a 2014 mají už být zahlazené.. přitom právě to je hlavní argument úřadu k výši sankce.
Tomu bodu by pomohlo jestli od toho přestupku z 2014.. a nebo aspoň od toho z 2012.. někde uplynul rok úplně bez přestupků.

Další bod.. podle správního orgánu obviněný mohl a měl vědět že ráno ještě může být pod vlivem alkoholu.. přesto ve stejném rozhodnutí na straně 8 sám správní orgán tvrdí..
Citace
je nereálné, aby u muže, který ve večerních hodinách, mezi 17:00 a 20:00 hodinou, vypije 1,5 litru 10° piva, byla druhý den ráno zjištěna pozitivní hladina alkoholu.

..podle rozhodnutí obviněný mohl a měl předpokládat situaci která podle téhož rozhodnutí je nereálná..
IP zaznamenána

t4455

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #121 kdy: 10 Července 2017, 18:25:57 »

V datovce bude usnesení z úřadu o stanovenî lhůty pro doplnění, to ale ignorujte a vyzvedněte až poslední den.

Doplnění odvolání odešlete 28.7.2017.

Čím bude doplnění odvolání delší tim lepší.

Jako první bod uveďte že se úřad zákoným způsobem nevypořádal s námitkou podjatosti, do dnešního dne nemáte rozhodnutí v ruce, úřad vůbec neměl konat, místo toho si dovolil poslat rozhodnutí.

Fízlové vás nutili podepsat protokol o přestupku s odmítli vás odvést na odběr krve i když jste to žádal, váš svědek který jel s vámi v autě to potvrdí.

Nikde není popsáno jakým způsobem funguje alkoholtester a není ve spise návid k použití.

Dále bych někoho zkušenějšího poprosil aby se vyjádřil k samotné dechové zkoušce, ta je dle mého celá špatně.

Napište jim že fízl co vás kontroloval má příbuzenský vztah s úředníkem co vás řeší.

Taky se zmiňte o tom že jste měl v autě další osobu a chcete jí nechat předvolat jako svědka.

Neproběhlo seznámení s podklady pro rozhodnutí.

Správní orgán ani nezkusil prokázat materiální aspekt přestupku.

Byl jste zkrácen na svých právech a žádate o odložení údajného přestupku, úřad jednal nezákoně.

A tak dále a tak dále, rozepište se aspoň na pět A4, vložte tam a odkazujte se na různé rozhodnutí NSS apod..

Máte na to tři týdny, tak hledejte a rozepište se.

« Poslední změna: 10 Července 2017, 19:04:59 od t4455 »
IP zaznamenána

opas

• hard core 30kmh.cz
  • Carpe diem quam minimum credula postero.
    • Zobrazit profil
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #123 kdy: 11 Července 2017, 14:52:02 »

To jsou špeky, děkuji pánové.

Jinak co se týká bodů - nesouhlasil jsem a nepodepsal ( oficiálně jsem sice nesouhlasil, ale podepsal a to tak jako malé dítě, hrubě tlačil na propisku a snažil se udělat podpis tak, aby se dalo tvrdit, že jsem to já nepodespal) tohle mě v tu chvíli napadlo, aby dali pokoj a já měl nějakou výmluvu.

Potom pokud mám tvrdit, že v autě se mnou někdo jel? I když nejel? Zajistit si případného svědka? Aby vypovídal? On se mi tam nikdo asi nepotáhne, ale svěděctví by snad šlo.

Zkusím vše možné, co nejdříve to sem hodím ke kontrole a doplnění. Pokud vás cokoliv napadne, jsem vděčen. Děkuji vám všem.
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #124 kdy: 20 Července 2017, 09:35:31 »

Dobrý den, pánové. Dnes otevřena datová schránka a doručili mi viz. screen. Mám 5 dnů na doplnění. Nerozumím, o co jim jde, když  se odvolávám proti všemu. Musím konkrétněji specifikovat?

Děkuji za pomoc

Doručenka

20. 7. 2017 v 09:26:30 ( tedy 24.7.2017 by jim to měl odeslat )
IP zaznamenána

opas

• hard core 30kmh.cz
  • Carpe diem quam minimum credula postero.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #125 kdy: 20 Července 2017, 09:39:42 »

Když tu není vidět, co jste poslal, tak těžko něco řešit.
IP zaznamenána

t4455

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #126 kdy: 20 Července 2017, 10:44:39 »

Jinými slovy je to žádost o doplnění blanketního odvolání, to co jsem popisoval v příspěvku z
10 červenec 2017, 18:25:57.

Toto ignorujte a pošlete odůvodnění odvolání 28.7.. Nebo pokud chcete být v klidu tak klidně toho 24.7..
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #127 kdy: 20 Července 2017, 11:02:13 »

Poslal jsem tohle. je to o stránku dřív. Jen doplnil a poslal.

Magistrát města Zlín
XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX

Sp.zn.: XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Vaše jméno a přijmenií
narozen: XXXXXXXXXXXXX
trvale bytem: XXXXXXXXXXXX

Podání odvolání proti rozhodnutí

Tímto podávám odvolání proti vašemu rozhodnutí a to v celém jeho rozsahu.

Toto odvolání bude doplněno do 30 dnů.

vaše jméno a podpis

Odeslat doporučeně poštou dne 30.6.2017 na magistrát odkud přišlo rozhodnutí.
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #128 kdy: 20 Července 2017, 11:18:10 »

Pokud to mohu ignorovat, tak OK. Píšou tam, pokud odvolání ve lhůtě doplním, tak bude považováno za doručené a podané včas. Nerad bych jim dával nějakou možnost to ještě rozporovat.

Můžu do odvolání doplnit pár věcí a pak dodat ten seznam na pět stránek. Ale patrně to budou chtít hned vše. Na další by pak nebyl brán zřetel.

Probral jsem se fórem a uložil vše možné co by se dalo použít. Zítra to chci tady nejpozději nahodit ke zhodnocení a doplnění, případně opravení vámi odborníky.

Přikládám, co jsem si uložil. A chci z toho čerpat. Plus samozřejmě to co jste tady již dali.

Dále co mě ještě napadlo. V ten den, kdy mě kontrolovali na alkohol, mimojiné kontrolovali i na drogy. Vyšlo jim, že jsem plný snad všeho co je možné. Ty látky jsem neznal. A jelikož nejsem uživatelem a nikdy jsem to ani neměl tak jsem jim namítal, že tohle mají špatně a že klidně pojedu na krev (lepší malej alkohol, než mít v sobě kilo kokainu) tak pak nakonec mi dali druhý test, který již byl negativní. Otázka - zmínit to v odvolání???

Děkuji vám.

Jinými slovy je to žádost o doplnění blanketního odvolání, to co jsem popisoval v příspěvku z
10 červenec 2017, 18:25:57.

Toto ignorujte a pošlete odůvodnění odvolání 28.7.. Nebo pokud chcete být v klidu tak klidně toho 24.7..
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #129 kdy: 20 Července 2017, 11:20:40 »

Ještě jedna věc - doručenka je dnes 20.7. a mám na to lhůtu 5 dní od doručení. Tedy chápu dobře, že nejpozdější termín je 25.7. ??

IP zaznamenána

2M

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #130 kdy: 20 Července 2017, 16:12:18 »

Ano.. když to 25.7. dáte na poštu tak to bude ještě ve lhůtě.
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #131 kdy: 21 Července 2017, 15:33:30 »

Pánové prosím vás, mám dnes strašný shon v práci. Mám vše vyznačené a chtěl jsem to stihnou dnes sem dát. Stihnu to až o víkendu. Poprosím vás, jestli se mi na to v ponděli kouknete, učešem to a v úterý bych to poslal.

Děkuji vám mockrát.
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #132 kdy: 24 Července 2017, 17:25:37 »

Zdravím pánové. Omlouvám se, že to tak trvalo a snad se k tomu dostanete, abychom to mohli nějak učesat a odeslat. Budu rád, za každou námitku. Snad sem to nenapsal uplně blbě. Vycházel jsem z rozhodnutí a rozporoval jak to ve skutečnosti bylo.

přikládám dokument. A případně to tady hodím na zeď.

Děkuji vám všem mockrát, snad se nám to podaří vyřešit. Finanční kompenzace je samozřejmá.
« Poslední změna: 26 Července 2017, 13:24:07 od michae-l »
IP zaznamenána

t4455

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #133 kdy: 24 Července 2017, 18:25:50 »

Co mě teď v rychlosti napadá:

Dopište že rozhodnutí o námitce nebylo doručeno ani prostřednictvím české pošty ani do datové schránky.

K tomu zfalšovanýmu podpisu dopiště že žádáte grafologický posudek o jeho pravosti a že zvažujete podání trestního oznámení na ty policajty. Ale to tam napište pokud jste si opravdu jistej že jste nic nepodepsal.

K tomu odběru krve napište že jste na tom výslovně trval ale nebylo vám to umožněno.

Doplňte že ve spise není návod na používání přístroje k měření alkoholu v krvi, nebylo vysvětleno na jakém systému funguje a v jakých časových rozestupech se může opakovat dechová zkouška
dále napište že jste během kontroly vykouřil minimálně jednu cigaretu.

Dále se zeptejte proč nebyl předvolán svědek který s vámi cestoval ve vozidle.

O tom příbuzenském vztahu dopište "že jste se dozvěděl o tom že policajt a úředník mají spolu příbuzenský vztah"
« Poslední změna: 24 Července 2017, 18:28:00 od t4455 »
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #134 kdy: 25 Července 2017, 10:44:13 »

Zdravím.

Co se týče podpisu, tak ten tam je, ale podepsal jsem to úplně jinak než jak se podepisuji. Tvrdě na to tlačil atd. prostě grafolog z tohoto musí poznat, že  je podpis falešný. Takže jak poradíte? Dát to tam nebo ne?

Svědek, který se mnou seděl v autě? To mám takto zkusit? Nikdo tam totiž nebyl.

Apropo, pokud bylo rozhodnutí vydáno podjatým orgánem tak je přeci neplatné? A již nám uplynula promlčecí lhůta. 20.7.2016 bylo poprvé doručeno úřadem. Na to docela spolehám, že pindičky okolo zaberou samozřejmě čas. Ale úřad nerozhodl v zákonné lhůtě 1 rok. Resp. rozhodl, ale nedoručil vyjádření k námitce podjatosti.

Děkuji a prosím ještě o rady, dnes odpoledne to chci poslat.
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15