Joo,
já bych je nechal 
Klasickej socanskej kripl. Máte aspoň koule to udělat sám? Ne? Tak běžte do prdele. Tidleti já bych chcel aby někdo jinej něco udělal, protože sám jsem sračka co se zmůže tak maximálně hodit někam lístek, aby to svinstvo za mě dělal někdo jinej a já mohl tvrdit že já nic, já muzikant… Apropo, obligátní, ovšem nutná otázka, matku tam někdo nutí dělat? V době, kdy se o lidi s praxí rvou všude, takže může klidně dělat někde ve špitále, dost dobře klidně soukromým?
Samozřejmě, nechť si každej rozhodne o svým životě, pokud není při smyslech, tak nechť to udělají příbuzní. V současným režimu to samozřejmě nejde, a to mj. vinou hovad jako vy, jenom ti ostatní co protlačili aktuální úpravu mají jinou odrůdu bolševicky pokroucenýho vidění světa (i kdyby to mělo zachránit…), v principu jste všechny odrůdy ovšem totéž, a vinou takovejch to pak jde do sraček pro úplně všechny. Současnej režim je rozhodně hodně špatně, ale řešit to vražděním z pozice režimu, to jako fakt?
Jímá mě hrůza když to vidím, skutečně to tu začíná bejt jako ve 30. letech. Hitler taky začal vyvražďovat napřed blázny a postižený, což asi moc lidí neví, napřed na nějakejch speciálních klinikách a ústavech, pozděj přímo u doktorů a pak v koncentrácích, kam jen o chvilku pozděj začali navážet jiný (politický odpůrce, Židy). Tady už se o podobnejch věcech mluví taky, zbraně už zakazují…nejvyšší čas připravit evakuační zavazadlo a jak se to začne vyhrocovat se včas zdekovat, než bude pozdě.