Abych ve výsledku nedopadl hůř...
I to se může stát. Každá zkušenost něco stojí a vlastní zkušenost je nepřenosná.
Ve svém minulém příspěvku jsem se snažil vám pro inspiraci na konkrétním vlastním příkladě ukázat, že nejste jediný v této situaci a jak jsem z ní tehdy vybruslil já.
JUDr. hh ve svém posledním odstavci v 09:56:37 také navrhl vhodný postup.
Tarmara má také v 10:12:30 a v 12:42:30 poměrně důležitý hint.
Co více chcete, dodat odvahy, před bitvou? Veřejnou sbírku, abyste na tom náhodou 1000 Kč neprodělal? Peníze jsou a budou, jsou to jen papírky...
Abych vám pomohl si ujasnit, na které straně hodláte nadále (pravděpodobně již navždy) stát, zkusím v tom nudném a nezajímavém HLP pokračovat:
Ještě v roce 2013 jsem jako ovce zaplatil pokutu (plus body, o kterých jsem netušil) za 64 na 50, na dvouproudé silnici v každém směru s travnatým pásem uprostřed, vedoucí mezi dvěma betonovými stěnami bez chodníku - Pražáci jistě znají ulici Ryšavého od OBI nahoru... Dnes bych to už neudělal.
Poté jsem pár let čelil poměrně masivní úřední šikaně, toho ztraceného času na fízlárně a úřadu, výhrůžky, dokonce mě fízl sám naháněl v autě a zavolal si na mě jako posily zásahovku (jeden velký anton a dva další osobáky, asi 12 fízlů z toho 6 v neprůstřelných vestách) i na místě mi zkoušeli neúspěšně vyhrožovat, abych jim jako zpřístupnil auto, několikrát jsem by zadržený, jednou i přes noc ve vazební věznici... Někteří by se zlomili, já jsem se zabejčil, objevil jsem toto fórum a začal studovat. Zpočátku jsem dělal začátečnické chyby, hodně mi chybí i formální právní vzdělání, ale postupně jsem se těmi chybami svými i tady na fóru popsanými naučil a v praxi zafixoval tzv. best practices pro konkrétní situaci.
Dopadlo to tak, že jsem od toho roku 2013 nezaplatil jedinou pokutu, všechna přestupková řízení (přes 10) jsem vyhrál, dva soudy jako pokus o TČ jsem taky vyhrál... A jako bonus jsem jim nadělil to, že už jsem pro ně absolutně nedostižitelný a už jim ani daně neplatím, protože tu chátru nehodlám živit.
Kdybych se vzdal a spekuloval bych stylem "když budu hodný, oni na mě snad taky budou hodní a oholí mě jenom trošku..." tak jsem teď troska bez jakéhokoliv zázemí, dvakrát soudně trestaný a s plným rejstříkem přestupků. Takhle to totiž nefunguje - hydra nemá nikdy dost, chce víc a víc, a to tam, kde je odpor nejmenší, a je jim jedno, jestli člověka zlikvidují.
Doufám, že jsem vás tím HLP přesvědčil vyvázat se z Mordoru, dát se na stranu Dobra, a tuto radostnou zprávu (Evangelium) šířit ve svém okolí.
Pokud chcete bojovat, lidé tady rádi poradí (slušným lidem, kteří ukáží také vlastní snahu si zde informace i sám najít) - už nejméně tři rady tu máte. Ale málokdo chce plýtvat časem s ovcí.
...zjistit co na mě mají...
Ano, je nepochybně dobré vědět, co na nás nepřítel vlastně má...