Už se mi to stalo, v jejich dodávce, na fízlárně a nakonec mi zakázali i diktafon...
Už jsem byl dvakrát v režimu zadržení. To vám nic nezakazují.

Na nic se neptají, vezmou vám úplně všechno z kapes, peníze, doklady, tkaničky, pásek/kšandy, vezmou mobil, vytáhnou z něj SIMku, datovovou kartu i baterii (samozřejmě pokud to vůbez vzhledem ke konstrukci lze, rozumíme si - samozřejmě všechno jednotlivě sepíšou do protokolu, včetně výrobních a jiných čísel). U jakékoliv jiné elektroniky to samé, baterie ven, karta ven. To se pak nahrává blbě, to chce nějaký přístroj, který na první pohled nevypadá jako elektronika. Něco jak v šakalovi měl náboje v tom chlupatém přívěsku na klíče.
Pokud jdu podat vysvětlení kamkoliv, vždy nejméně dva mobily a nahrávat skrytě na oba, protože baterie, neočekávaný telefonát na jeden z těch mobilů, výhrůžky, násilí ze strany správního orgánu a pokus o odebrání diktafonu, pokus o prohledávání kapes a tašky (už jsem taky zažil...). Dotyčná si pak brzy uvědomila, že notně přestřelila a že všechny důkazní prostředky jsem jí naservíroval absolutně neprůstřelně, tak to sama vzdala.
Zajímavé je, že fízlovi stačí na jeho blbé pindy říct "a co uděláte, zatknete mě, nebo co, co to tady na mě zkoušíte?" a většinou se trochu srovná, ženské na úřadech jsou pak na tohle ještě agresivnější. Asi nějaká hysterická nemoc, či co...

Pak je to hezké do odvolání jako příloha.