Takže hned na začátku jednání se ten zmrd vyloučil z rozhodování pro podjatost, protože jsme jej údajně měli napadnout (!!!)

. Prej na mě podal trestní oznámení - to je i v protokoliu jako odůvodnění toho, že se cítí podjatý

.
Jsem zvědav, jak bude to údajné napadení prokazovat, tak nějak tajně doufám, že nekecá a že to podal, protože až se to vyšetří s výsledkem, že oznamovaný skutek se nestal, obratem na něj podám trestní oznámení pro podezření z křivého obvinění (uváděl nepravdivé skutečnosti s úmyslem přivodit mi trestní stíhání).
Spis zase nechtěl dát nahlédnout, tentokrát s ohledem na podjatost, tak jsem jej upozornil, že nahlížení do spisu či úkon podání jsou z hlediska aplikace práv účastníků řízení neodkladnými úkony, a že on je vyloučen toliko z rozhodování, nikoliv z umožňování účastníkům řízení aplikaci jejich práv. Na to mě ten KOKOT chtěl vyhodit z jednací místnosti s tím, že prý ruším průběh ústního jednání. Nebyl však schopen již zdůvodnit, čím. Toto samozřejmě, protože si tím vůbec nebyl jistej (či spíš to udělal účelově, zřejmě, aby sprostému podezřelému zamezil v možnosti mít při ústním jednání s sebou zmocněnce) nakonec pro jistotu raději do protokolu ani neuvedl.
Bohužel jsem si to uvědomil až poté, co jsem se probudil z krátkého šlofíka po noční, takže jsem tam ještě pak odpoledne naběhl znovu a podal dodatečně stížnost proti obsahu protokolu. Nahrané vše je.
Mimochodem, spis tou dobou (ÚJ v 10:00, druhá návštěva á 16:20) stále ještě nebyl u jeho nadřízeného, takže vzhledem k ust. § 14, odst. 3, kdy má svého nadřízeného uvědomit bezodkladně přidám stížnost dle § 175, že si opět se Správním Řádem vytírají prdel, když není naplněna podmínka "bezodkladnosti"... Toto se týká i povinnosti předat spis nadřízenému správnímu orgánu, takže zítra zajdu zase zkontrolovat nejen, jestli už to konečně předal svému představenému, ale i to, jestli jeho představený bezodkladně zajistil předání věci nadřízenému správnímu orgánu.
K nahrání kopie spisu se snad dostanu dneska na noční, tak uvidíme, jestli s tím půjde věcně něco dělat, záležet bude i na tom, jestli bude sprostý podezřelý ochoten s papírama počkat, nebo jestli poté, co je dokopeme k vyřešení této "situace s podjatostí" nebude lepší směřovat to spíš k co nejrychlejší kapitulaci, což byla od počátku samozřejmě také varianta, ale i toto je třeba předem připravit a bez bližší znalosti spisu jsem to nechtěl jen tak "vypustit".