30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Rychlost - stacionár 64 kmh/h na 50  (Přečteno 647 krát)

swenak

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Rychlost - stacionár 64 kmh/h na 50
« Odpověď #30 kdy: 27 Března 2017, 13:39:56 »

Kouknu do prasátka a asi ano, co taky dělat na jar jiného:)
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 30 Března 2017, 09:17:26 »

Vim, ze bych to nasel jinde, ale naznacte mi jednou vetou, prosim. Na zalobu je jaky cas a kolik by me (jsem klidne ochoten dat vydelat pravnikovi) to stalo casu/penez? Jestli toto nedat k soudu, tak uz nevim co jineho...
IP zaznamenána

vvvvvv

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 30 Března 2017, 09:58:25 »

Pokud si vzpomínám, na podání žaloby jsou dva měsíce a poplatek jsou 3000Kč. Plus za sepsání žaloby právníkovi.
IP zaznamenána

swenak

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Rychlost - stacionár 64 kmh/h na 50
« Odpověď #33 kdy: 30 Března 2017, 13:31:19 »

Jinak mám na poště od odvolacího orgánu psaníčko, popravdě se mi pro to nechce, ale dle všeho mi ořijde i něco jiné a tak to ve lhůtě stihnu. Předpokládám. že je zo kopie toho, co mi poslali do DS.

Jinak je to tak, 2měsíce a 3tis.
IP zaznamenána

kverulant

• hard core 30kmh.cz
  • Ego sum qui sum
    • Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 30 Března 2017, 21:35:08 »

"orgán  konstatuje,  že  celou  žádost  o  poskytnutí  informace ... posoudil  jako  zneužití  zákona"

Něco podobného jsem už taky dostal.
Na takové si rád udělám čas a objednám se na nahlížení do spisu nejlépe kolem 11:00 hodin.
Pak tam opruzuju a rekord mám 2h 28min.
Velice pomalu pročítám celý spis, mezi tím vyřizuju věci přes telefon.
Po prostudování začnu pořizovat výpisky a píšu opravdu velice pomalu a pečlivě.
Pak příjde čas na pořízení fotografií jednotlivých listů, přičemž hlídám, že jsou opravdu pěkně ostré, takže jeden list fotím i vícekrát.
Když mám hotovo, tak hezky požádám orgána o pořízení kompletní kopie spisu.
Jakmile se dostaneme k podepisování protokolu o nahlížení do spisu, tak obvykle najdu chyby (jakékoliv)  a trvám na tom, aby byl protokol opraven.
Je super pozorovat jak ztrácejí kontrolu a dostávají tiky.
Jo, mít hlad je fakt nepříjemné.
Nikdy si neodpustím poznámku "pokud byste spis poslali elektronicky, tak se tu nebudete nervovat", když zneužití práva, tak pořádně.
Super by bylo, kdyby se domluvilo dostatečné množství lidí a postupně dělali to samé, pak by litovali toho, že spis neposlali :)   
To se mi jako výchovná metoda líbí. Popřemýšlím, zda mezi mými nohsledy nemám vhodného profesionálního nahlížeče, který by na základě plných mocí k nahlížení, takhle paralyzoval vybraného vzpurného referenta. Takový výživný jedinec, co po 2 hodinovém nahlížení vytáhne další plnou moc k jinému případu, by mohl protivného úřadu dost vykolejit.
Nebo se tu nějaký vhodný uživatel nachází, který by se v tom našel ? Nějaké ty peníze bychom asi dali dohromady. Někdo se schopností průběh nahlížení zdokumentovat a dám sem report, ať je tu veseleji.   
IP zaznamenána