30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 4 5 [6]

Autor Téma: Stránky a firmy a spojené s partou MikeJePan a Kocourek  (Přečteno 134541 krát)

johncreek

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Stránky a firmy a spojené s partou MikeJePan a Kocourek
« Odpověď #76 kdy: 25 Května 2022, 17:52:06 »

Fandím tomu, protože slizkej Ká (jak mu údajně přezdívali v Olomouci na právech) je zmrd, co podělal stovky lidí. Ale děsí mě ta zjevná tendence postupně vyrvat správní řízení z rukou "obyčejných lidí" do rukou profesionálních advokátů... Na MVP přeci šel v pohodě aplikovat ten novej paragraf ZoP o "závadových" zmocněncích. Mohli je nechat zničit zevnitř.

Jak se to má se sčítáním podmínek? Afaik Kocourek v roce 2018 dostal podmínku na 4,5 roku za pořádání falešných konferencí. Neměl by jít sedět? Nebo se to nesčítá, protože je to podmínka z "jiných úseků" trestního práva?
IP zaznamenána
Všechny moje rady a tvrzení berte s rezervou. Jsem pouze nadšenec, nikoliv právník/advokát.

Mike

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #77 kdy: 25 Května 2022, 22:33:41 »

kdyby to vyrvání plně realizovali, tak by pak byl důvod správní odbory úplně zrušit a předat celou agendu soudům, ne  8)
IP zaznamenána

johncreek

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #78 kdy: 25 Května 2022, 22:38:30 »

Víte, kolik lidí by přišlo o práci a umřelo hlady? Neblázněte...

OT: Tohle je můj oblíbený argument levičáků. Když už se nesnaží tvrdit, že jsou úředníci potřební a nedocenění lidé, tak tvrdí, že máme morální odpovědnost nenechat je umřít hlady... a to ve státě, kde jsou 2 volná pracovní místa na 1 nezaměstnaného :)
IP zaznamenána
Všechny moje rady a tvrzení berte s rezervou. Jsem pouze nadšenec, nikoliv právník/advokát.

johncreek

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #79 kdy: 23 Června 2022, 12:38:09 »

Kocourek vyhlásil návrh na insolvenci https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=DF6DB62FEE416866E05333F21FAC2B8B

BTW - kam zmizelo vlákno o Virtuálním provozovateli? :D
IP zaznamenána

Panek

• Zobrazit profil
« Odpověď #80 kdy: 26 Října 2022, 17:31:01 »

Úplně nerad křísím toto téma, ale nějaký pan Petr Kocourek se pokusil prodat obraz od autora Maliny. Koláž listin. Chtěl za to v pořadu Poklad z půdy odvysílaném 26.10.2022 půl milionu Kč.
Odhad znalcem byl max 60.000,-
To jen tak k té jeho insolvenci, která teď probíhá.
« Poslední změna: 27 Října 2022, 06:18:03 od Panek »
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Poslední změna: 29 Listopadu 2023, 20:10:01 od ladin »
IP zaznamenána

Paulie86

• Zobrazit profil
« Odpověď #82 kdy: 16 Prosince 2024, 17:49:39 »

Mike má nový kanál na YouTube - Detektiv Mike. Oganesjan, vybaven nějakým divným odznakem kolem krku, megafonem a orezlým žigulem s nápisem "sláva Ukrajině" se teď baví sabotováním petičních stánků a československých sjezdů, lovením řidičů odtahovek bez pásů a podobnými volovinami. Pochopitelně je to esence ryzí debility (zvlášť vtipné je, že Mike nazývá fízly "kolegové" a dělá jim práskače), ale to je vcelku vedlejší. Opět tam inzeruje nějakou "pojišťovnu na pokuty" - já měl za to, že jim to soudy už zatrhly... tohle je zas nějaká nová pakárna s Kocourem v pozadí?
IP zaznamenána

se777

• Zobrazit profil
« Odpověď #83 kdy: 16 Prosince 2024, 22:06:09 »

@Paulie86: Mrkni na HeroHero, tam je absolutní jednička. https://heroherodata.com/herohero-nejlepsi-tvurci-dle-vydelku/
IP zaznamenána

johncreek

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #84 kdy: 16 Prosince 2024, 22:29:23 »

Není. Aktivně se o to nezajímám, ale nedávno jsem na sockách viděl debunk této statistiky. On nabral opravdu kvantum odběratelů ze začátku, kdy to rozdával zadarmo. HeroHero má dneska hromada lidí, co si tam předplácí legitimní obsah a on při "boji" proti "dezolátům" oslovil pražskou liberální bublinu, která mu tam ten sub dala, když byla zadarmo. Až časem tam nastavil poplatek 5€ měsíčně. Ten ale nevybírá od těch, co mu dali ten odběr zadarmo.

Ten jeho měsíční příjem je vypočítanej +- jako násobek odběratelů a měsíčního předplatného. Díky tomuto je ale zcela mimo, byť bývalý pan Pán rád lže o tom, že to je realné. Ve skutečnosti to udělal docela chytře.

Mimochodem, v době těch let cca 2017-2019 byl fenomén. Mluvili o něm všichni. Prakticky každej mladej člověk, kterého jsem znal, o něm věděl. Dnes o něm neví vůbec nikdo a nikdo ho neřeší. I přes to vše je mi záhadou, kde nabral těch 22 tisíc odběratelů, protože mi fakt nepřijde legitimní, aby měl víc odběratelů než Mikýř nebo Strakatý, které na rozdíl od něj zná skoro každej. Smrdí mi to nějakými boty, nebo něčím takovým...

Suma sumarum, je to scam, rozhodně nemá 3 mega měsíčně. Odhaduji, že má při nejlepším několik set předplatitelů a i o tom velmi silně pochybuji. Spíš vyšší desítky. Obsah, ve kterém šikanuje místo slabomyslných strážníků slabomyslné dezoláty fakt nikoho nezajímá. Jen ze začátku byl s tímto projektem chviličku populární v pražské bublině, než pochopili, co je zač.
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #85 kdy: 16 Prosince 2024, 22:51:57 »

Chlapi, díky. Normálně jsem lapal po dechu, bilancoval a říkal si, zda si už nepřiznat, že jsem starý ;D ;D ;D Naštěstí johncreek mi vysvětlil, že herohero nebylo/není vždy jen za 4-5 EUR měsíčně za jednoho tvůrce, jak jsem měl do dneška vsugerováno. Ufff a ještě jednou díky za rozšíření obzorů...
IP zaznamenána

se777

• Zobrazit profil
« Odpověď #86 kdy: 17 Prosince 2024, 11:16:29 »

johncreek: I mně se ta čísla už zdají mimo realitu, ale i kdyby to byla jen desetina, furt je to docela síla. Ještě koncem července měl údajně "jen" 8.622 sledujících a byl hned za Mikýřem, takže je mi záhadou ten raketový růst během 5 měsíců.
https://www.prahain.cz/celebrity/dva-mesice-po-vyhre-zbyla-mikyrovi-na-placene-platforme-jen-tretina-sledujicich-20003.html

Mike se na svou dřívější popularitu snažil navázat letos v létě, když začal prudit osazenstvo petičního stánku před Strakovkou a později v parku na Klárově. Díky tomu má údajně na krku několik TO, zákaz přiblížení a dokonce pobyl i na CPZetce. Politik Kytka v jednom ze svých videí k tomuto tématu dokonce tvrdil, že soud vydal předběžné opatření a účty, kam mu chodí příjmy z YT a HH, zablokoval. No nepřipadá mi, že by Mike zatím nějak strádal. Ale v každém případě se opět na chvíli stal mediální hvězdou.
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/564056-youtubera-mikejepana-zadrzela-policie-pral-se-u-peticniho-stanku

Ještě bych sem pověsil link na článek pana Cimbála, který si dal práci a toho arménce si detailně prolustroval.
https://denik.to/znamy-youtuber-mikejepan-ve-jmenu-vlady-sikanuje-duchodce/
« Poslední změna: 17 Prosince 2024, 12:08:18 od se777 »
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 4 5 [6]