Není. Aktivně se o to nezajímám, ale nedávno jsem na sockách viděl debunk této statistiky. On nabral opravdu kvantum odběratelů ze začátku, kdy to rozdával zadarmo. HeroHero má dneska hromada lidí, co si tam předplácí legitimní obsah a on při "boji" proti "dezolátům" oslovil pražskou liberální bublinu, která mu tam ten sub dala, když byla zadarmo. Až časem tam nastavil poplatek 5€ měsíčně. Ten ale nevybírá od těch, co mu dali ten odběr zadarmo.
Ten jeho měsíční příjem je vypočítanej +- jako násobek odběratelů a měsíčního předplatného. Díky tomuto je ale zcela mimo, byť bývalý pan Pán rád lže o tom, že to je realné. Ve skutečnosti to udělal docela chytře.
Mimochodem, v době těch let cca 2017-2019 byl fenomén. Mluvili o něm všichni. Prakticky každej mladej člověk, kterého jsem znal, o něm věděl. Dnes o něm neví vůbec nikdo a nikdo ho neřeší. I přes to vše je mi záhadou, kde nabral těch 22 tisíc odběratelů, protože mi fakt nepřijde legitimní, aby měl víc odběratelů než Mikýř nebo Strakatý, které na rozdíl od něj zná skoro každej. Smrdí mi to nějakými boty, nebo něčím takovým...
Suma sumarum, je to scam, rozhodně nemá 3 mega měsíčně. Odhaduji, že má při nejlepším několik set předplatitelů a i o tom velmi silně pochybuji. Spíš vyšší desítky. Obsah, ve kterém šikanuje místo slabomyslných strážníků slabomyslné dezoláty fakt nikoho nezajímá. Jen ze začátku byl s tímto projektem chviličku populární v pražské bublině, než pochopili, co je zač.